Hiç İşe Yaramıyor Bide Adamlar Bot Atınca Giremeseler Bile Serveri Çok Zorluyorlar Server Yavaşlıyor İstediklerine UlaşıyorlarDDoS u Plugnle Engelliyemessin Hosta Bağlı bir şey o Bot İçinde AntiJoinBot Ve AntiBotUltra Pluginlerini Yüklemeni Öneririm.
Serveri Zorluyor Botlar Sorun Orda Attıkça server Zorlanacak ve çökecekPluginle botu önlemeye kalkma lag yapabilir. Sunucunda bungeecord aktif edip sahte lobi kur kesin çözüm.
Bungeecord' da sadece çakma lobi olacağı için bot atılsada pek işlemez. Pluginlerin olmaması sunucuyu güçlendirir. Botu atan arkadaş inatçıysa zorlayabilir. En fazla doğacak sorun bungeecord çöker. Plugin olmayacağı için sıkıntı olmaz, tekrar kurar.Serveri Zorluyor Botlar Sorun Orda Attıkça server Zorlanacak ve çökecek
Sadece 2 sunucu olacak bungeecorddan digerine aktaracak kendim denedim cidden işe yarıyorÇakma lobi de çözüm değil. Bungecoord krarak AddressLimit eklentisini yüklerseniz bot engellenecek, sunucunuz çökecek kadar ya da lag girek kadar zorlanmayacaktır.
Ya da işletim sisteminiz Linux Centos ise iptable komutlarından bot atan kişinin ip adresini banlayarak sunucuya ping ddos ve bot atmasını engelleyebilirsiniz.
Eğer senin dediğni yaparsak oyuna giriş zorluk çıkar ve maddi olarakta masraf artar.ddos bilmiyorum ama botu %100 engelemen mümkün mysql ile internet sitene bağla sunucuyu ve sunucuya kayıt olmak için interneten kayıt olmak gerekince bot imkansız oluyor![]()
maddi olarak masraf derken yıllık 20 TL den bahsediyorsan ve bunu ödeyemeyecek adam zaten sunucu açamaz.Eğer senin dediğni yaparsak oyuna giriş zorluk çıkar ve maddi olarakta masraf artar.
Dostum daha site açmak konusunda hiçbir şey bilmiyorsun 20 TL host domain aldin onla bitmiyor onun tasarımını yaptırıyosun sistemini kodlatıyorsun sistem açıklarını kapatırıyorsun o da kolay deil herkeze guvenemezsin adam kendi işine ters düşen bisi olursa diye açık bırakıyor sitede. Ayrıca database'nin onu koruyorsun yanı öyle kolay şeyler deil bu işler bunun yerine premium yapsa bot sorunu kalmaz ayrıca hangi büyük server premiumsuz?maddi olarak masraf derken yıllık 20 TL den bahsediyorsan ve bunu ödeyemeyecek adam zaten sunucu açamaz.
Sunuya giriş yaparken zorluk çıkar derken tüm çekirdek sunucular bunu kullanıyor.