Eğer söz konusu DeathBot filan gibi basit bir bot saldırısı ise Authme'nin kendi sağladığı bot koruması dahi yeterli olucaktır. Eğer DarkBot gibi bir bot ile saldırılıyorsa sunucuna, botlar sunucuna girmeden dahi sunucuyu çökertebilir. Bunun çözümü için skype eklersen (eyogurtcu) yardımcı olabilirim ..Site Kodlanıyor Fakat Geçen Bir Konuda Gördüm Adamlar Siteden Kayıt Yapmış Gine'de Bot Yiyorlar :/ İnsan Aklı Durduralamıyor Bide Bizim Türk'ler Üşengeç Kimse Siteden Kayıtla Uğraşmaz Ben İlk Ekleyecektim Ekleme Dediler
Adam sürekli farklı ipden saldırıyor hangi birini banlayacaksın ki .sÇakma lobi de çözüm değil. Bungecoord krarak AddressLimit eklentisini yüklerseniz bot engellenecek, sunucunuz çökecek kadar ya da lag girek kadar zorlanmayacaktır.
Ya da işletim sisteminiz Linux Centos ise iptable komutlarından bot atan kişinin ip adresini banlayarak sunucuya ping ddos ve bot atmasını engelleyebilirsiniz.
Özel bir Centos komutu var. Bir firmaya ait ip adres aralıklarını banlıyorsunuz ve o firmadan hiç ping almayabiliyorsunuz. Şahsen ben ve minecraft çevremdeki arkadaşlarım böyle engelliyoruz. Zaten bundan başka da engelleme yolu firewall. O da biraz sıkıntılı.Adam sürekli farklı ipden saldırıyor hangi birini banlayacaksın ki .s