Ddos-Bot

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site Kodlanıyor Fakat Geçen Bir Konuda Gördüm Adamlar Siteden Kayıt Yapmış Gine'de Bot Yiyorlar :/ İnsan Aklı Durduralamıyor Bide Bizim Türk'ler Üşengeç Kimse Siteden Kayıtla Uğraşmaz Ben İlk Ekleyecektim Ekleme Dediler

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
DDos skript veya pluginle engellenemez.Onun için serveri DDos koruması olan bir hosting şifrketinden alman gerek.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Site Kodlanıyor Fakat Geçen Bir Konuda Gördüm Adamlar Siteden Kayıt Yapmış Gine'de Bot Yiyorlar :/ İnsan Aklı Durduralamıyor Bide Bizim Türk'ler Üşengeç Kimse Siteden Kayıtla Uğraşmaz Ben İlk Ekleyecektim Ekleme Dediler
Eğer söz konusu DeathBot filan gibi basit bir bot saldırısı ise Authme'nin kendi sağladığı bot koruması dahi yeterli olucaktır. Eğer DarkBot gibi bir bot ile saldırılıyorsa sunucuna, botlar sunucuna girmeden dahi sunucuyu çökertebilir. Bunun çözümü için skype eklersen (eyogurtcu) yardımcı olabilirim ..

DDos için hosting ile konuşman lazım. Eğer sunucunun uzak masaüstü varsa oraya DDos engellemek için birtakım program kurabilirsin ..

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi de çözüm değil. Bungecoord krarak AddressLimit eklentisini yüklerseniz bot engellenecek, sunucunuz çökecek kadar ya da lag girek kadar zorlanmayacaktır.
Ya da işletim sisteminiz Linux Centos ise iptable komutlarından bot atan kişinin ip adresini banlayarak sunucuya ping ddos ve bot atmasını engelleyebilirsiniz.
Adam sürekli farklı ipden saldırıyor hangi birini banlayacaksın ki .s

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam sürekli farklı ipden saldırıyor hangi birini banlayacaksın ki .s
Özel bir Centos komutu var. Bir firmaya ait ip adres aralıklarını banlıyorsunuz ve o firmadan hiç ping almayabiliyorsunuz. Şahsen ben ve minecraft çevremdeki arkadaşlarım böyle engelliyoruz. Zaten bundan başka da engelleme yolu firewall. O da biraz sıkıntılı.

SonHukumdarAkad

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitradoda sistem mevcut. İstiyorsanız 1Sunucumdan alabilirsiniz. DDOS koruması mevcut. Bot korumasını pluginle engelleyebilirsiniz.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pff şimdi şu abilere ve işsizlere bir sövesim var.
Bizi niye bu durumlara düşürüyorlar, para mı kazanıyorlar.
Ben bile o yaşlardayken Minecraft serveri yapıyordum üstelik hazır pl bile almıyordum :)
Bunlar internete youtube yazar bot atma.rar download ip: xxx.nitrado.net bot start ohh server çöktü .ssd

Dikkat DDoS koruması olan sunucuların Pingi korumasız sunucuya göre daha yüksektir!