Batu44
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 1
Burda senden bahsediyoruzHayır: Görme engelin varsa, kitap okuyamazsın.![]()
Burda senden bahsediyoruzHayır: Görme engelin varsa, kitap okuyamazsın.![]()
Öyle pek utanılacak bir şey yok, zamanla atlatırsın özellikle karşı cinsle konuşurken utanma kısmı çok zamanla atlatılıyor ama genellikle arkadaş ortamı ve sınıfla alakalı bir durum, şimdi ki arkadaşlık olayları çok farklı, ne yazık ki benim hiç samimi olamadığım bir tanıdığım olmadıHmm teşekkür ederimBu arada Barış Özcan'ın moto reklamı efsane. Yine felsefesini konuşturmuş
Aslında çok utangaçım. Neden bilmiyorum biri en ince laf etse alınırım. Biri benle konuşsa utanırım.Çözümü var mı hocam
mesela şu an kıpkırmızıyım
Tabi ki haklısın,her insanın sağlık kusuru olabilir bunları göz ardı etmiyorum, senin sağlık sorununu bilmediğimiz için böyle bir şeyler yazdık.Umarım anlamışsındır,mutlu ve sağlıklı hayat geçirmen dileğiyle...Evet, burada ben de kendimden bahsediyorum.(Her yazı yazan, her İnternet'e giren, her sunucu kuran, her hostingde çalışan sağlıklı olacak diye bir şey yok, asla öyle düşünmeyin.)
![]()
Bayağı kötüymüş :/ Geçmiş olsun. Çözümü fln yokmu ? Tedavisi yaniDünya da 4 kişide olan. Türkiye de tek bende olan aşırı değişik bir sorun. Her şeyi görüyorsun ama anlıyamıyorsun.
Çomar dediğim için mute yediğim oldu,kullanmaman önerim"Lan" kelimesi hakaret değildir. Ve fark ettiysen forumda küfürler hakaret niteliğini taşıyan kelimeler sansürlü. Senin de ne olduğun anlaşılıyor merak etme. ByÇomar. çomar da hakaret değil bak. (!)