deleted

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hmm teşekkür ederim :) Bu arada Barış Özcan'ın moto reklamı efsane. Yine felsefesini konuşturmuş :D
Aslında çok utangaçım. Neden bilmiyorum biri en ince laf etse alınırım. Biri benle konuşsa utanırım. :D Çözümü var mı hocam :D mesela şu an kıpkırmızıyım
Öyle pek utanılacak bir şey yok, zamanla atlatırsın özellikle karşı cinsle konuşurken utanma kısmı çok zamanla atlatılıyor ama genellikle arkadaş ortamı ve sınıfla alakalı bir durum, şimdi ki arkadaşlık olayları çok farklı, ne yazık ki benim hiç samimi olamadığım bir tanıdığım olmadı :D çok rengarenk bir öğrencilik hayatım oldu :D benimde gözle ilgili bazı sıkıntılarım vardı pek bu yönden utanıyorsan hiç kafana takma, gözlüklülerle dalga geçerlerdi şimdi belediye dağıtıyormuş gibi herkes kemik çerçeve gözlük takıyor sırf entel gözükmek için :D

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Evet, burada ben de kendimden bahsediyorum. :) (Her yazı yazan, her İnternet'e giren, her sunucu kuran, her hostingde çalışan sağlıklı olacak diye bir şey yok, asla öyle düşünmeyin.) :)
Tabi ki haklısın,her insanın sağlık kusuru olabilir bunları göz ardı etmiyorum, senin sağlık sorununu bilmediğimiz için böyle bir şeyler yazdık.Umarım anlamışsındır,mutlu ve sağlıklı hayat geçirmen dileğiyle... :)

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ses tellerini getir heralde virüs bulaştırmış hekır abiler,yama yazarım düzelir.

"Lan" kelimesi hakaret değildir. Ve fark ettiysen forumda küfürler hakaret niteliğini taşıyan kelimeler sansürlü. Senin de ne olduğun anlaşılıyor merak etme. ByÇomar. çomar da hakaret değil bak. (!)
Çomar dediğim için mute yediğim oldu,kullanmaman önerim :D.