DragonSurvivalTR
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Seleymün Aleyküm beyler ben survival + rpg bir server açmayı düşünüyorum ne ekliyim?
Survival türüNe tür rpg ?
Aslında mantıklı Rpg ve survival karışımı bir şey.Survival türü
yani rpg hangi çağda orta çağ gelecek şimdiki zaman ? bence ilk çağ yap taş yontma felan daha kimse yapmadı görmedim.Survival türü
Yontma Falan Nasıl Eklicez Bide İlk Çağ Olursa Fazla Fikir Olmaz Olursada Gerçekçi Olmaz Ortaçağ Olması Daha iyi Yani Ortaçağda Geçen Bir Survival Ve Şu Anda Açık Bir Ortaçağ Sununucusu Göremiyorum Varsada Lütfen Özelde Yazınız Normal RPG de olabilir Farketmezyani rpg hangi çağda orta çağ gelecek şimdiki zaman ? bence ilk çağ yap taş yontma felan daha kimse yapmadı görmedim.
Osmanlı sunucusu olsun osmanlı tokadı atak :sYontma Falan Nasıl Eklicez Bide İlk Çağ Olursa Fazla Fikir Olmaz Olursada Gerçekçi Olmaz Ortaçağ Olması Daha iyi Yani Ortaçağda Geçen Bir Survival Ve Şu Anda Açık Bir Ortaçağ Sununucusu Göremiyorum Varsada Lütfen Özelde Yazınız Normal RPG de olabilir Farketmez
Bak Çok Güzel Fikir Padişah Falan YeniçerilerOsmanlı sunucusu olsun osmanlı tokadı atak :s
Bak Çok Güzel Fikir Padişah Falan Yeniçeriler![]()
Hahaha
Ya Allah...
Adam Konuyu Bıraktı Galiba Bizde Öyle Konuşuyoruz.Bence Osmanlı serveri olsun zombiler Bizanslı olsun :sdsdsds
YooAdam Konuyu Bıraktı Galiba Bizde Öyle Konuşuyoruz.