Dreamsurvival rezilliği viplere ban atmama olayı Rezillik devam ediyor 2. video

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her bungeecord sunucu açan kişi bilir ip ban atılınca sunucu tamamiyle banlanır ve ben bunu bir şekilde çözdüm ve bunu kullanmıyorum!
beyler beyin yasi 0 olan insanlarla urasip vaktinizi harcicaniza gidip baska servere kayit olun gelin o serverde reklam yapin server bosalsin anca para istiyolarsa reklama kalmaz siz gidince bosalir zaten bu kadar haksizlik varsa
peki beyin yaşım 0 mış tamam ekle skype beyin yaşımı gösteriyim sana itscrasher.

Map değişicek sv süper olacak tabi tm
tabii ki olucak ne bekliyorsun.. ? mapımız kötü sebebi kurucu değiştirmiyor hiçbir sw de emek yok deyemesiniz! en azından bazı sunucular gibi biz paketimizi alıntı yapmıyoruz! yakında mapımız değişecek bu seferde bi bahane bula bilecekmisiniz bakalım

Tüm bu konunun özeti!

Adam bize özelden mesaj atı abi adam hack biz baktık adam hack parayla satın alan kurucu asıl kurucuya söyledi oda dedi ss al arkadaşımız ss aldı bize attı bizde bununla ilğilenmeyi unutuk sonra gelip konumuza sunucu ifşa sunucu şöyle sunucu böyle allah aşkına güldürme beni lütfen. bi adamı banlamadık diye nelerle uğraşıyoruz. beyin yaşım karışmış işe onunda ilgisi nedir anlamadım ben ama hadi neyse bu arada server kalitesiz denmiş mesajlarda(ona çağrıştırma var) nerden biliyorsunuz kalitesiz olduğunu emek olmadığını ben bu sunucun developeriyim sunucuda olan sıkıntıları siz değil ben biliyorum! burada mapa bakıp konuşuyorsunuz! bu kadarda olmaz 1 adama ban atmadık diye kötü biz olduk! hakın var sa var yeter artık..

Bir ara mevzu oldu kurucuya dedikki swde bug var şikayet esler nitradoya kapatılar
başladı ana bacı küfür etmeye siz kimsiniz lan ... sizin ben ... felan tabi biz kendimiz yine küfür etmedik
adamlar yaşları 13 14 en fazla 20 yaşındaki abimizle lanlı lunlu konuşuyorlar cidden ayıp.

Bunu attıktan sonra bakın ne dediler

2 Gün jail ve extradan ban plugini çalışmıyor neden acaba :D
sunucuda bug yok nitradoya istedigin kadar şikayet et. ilk olarak sunucu kurmayı öğren sonra gel burada ifşa çıkar :D bungeecord tab diye bir şey duymadın demi sen...

Bu arada sunucuda hack da açmısın helal olsun sana :) ne cesaret böyle...

Son düzenleme:

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her bungeecord sunucu açan kişi bilir ip ban atılınca sunucu tamamiyle banlanır ve ben bunu bir şekilde çözdüm ve bunu kullanmıyorum!

peki beyin yaşım 0 mış tamam ekle skype beyin yaşımı gösteriyim sana itscrasher.

tabii ki olucak ne bekliyorsun.. ? mapımız kötü sebebi kurucu değiştirmiyor hiçbir sw de emek yok deyemesiniz! en azından bazı sunucular gibi biz paketimizi alıntı yapmıyoruz! yakında mapımız değişecek bu seferde bi bahane bula bilecekmisiniz bakalım

Tüm bu konunun özeti!

Adam bize özelden mesaj atı abi adam hack biz baktık adam hack parayla satın alan kurucu asıl kurucuya söyledi oda dedi ss al arkadaşımız ss aldı bize attı bizde bununla ilğilenmeyi unutuk sonra gelip konumuza sunucu ifşa sunucu şöyle sunucu böyle allah aşkına güldürme beni lütfen. bi adamı banlamadık diye nelerle uğraşıyoruz. beyin yaşım karışmış işe onunda ilgisi nedir anlamadım ben ama hadi neyse bu arada server kalitesiz denmiş mesajlarda(ona çağrıştırma var) nerden biliyorsunuz kalitesiz olduğunu emek olmadığını ben bu sunucun developeriyim sunucuda olan sıkıntıları siz değil ben biliyorum! burada mapa bakıp konuşuyorsunuz! bu kadarda olmaz 1 adama ban atmadık diye kötü biz olduk! hakın var sa var yeter artık..

sunucuda bug yok nitradoya istedigin kadar şikayet et. ilk olarak sunucu kurmayı öğren sonra gel burada ifşa çıkar :D bungeecord tab diye bir şey duymadın demi sen...

Bu arada sunucuda hack da açmısın helal olsun sana :) ne cesaret böyle...
Hile nerde gösterirmisin bu arada konuyu yanlış anlatmayın burda her şey yazıyor videolarda her şey yazıyor
Biz parayla alan kurucuya adama bass yazdırmasını istedik yazdı ve rasgele yazı geldi daha sonra vipe ban atın dedik 6-7 kişi felanda söyledi kurucu diğer kurucuya söyleyin dedi oda bize ss alın dedi diğer kurucu gördü dedik yinede ss alın kurucu gördüğü halde ban atmayan hilelileride 2 gün jail atıp çıkaran bir zihniyetsiniz.

Bungecoord olayına gelirsek bunu adam akıllı göstermek yerine geldiniz bize küfür ettiniz biz yine terbiyemizi koruduk ama siz burda böyle skypede farklı konuşucaksanız oda sizin adamlığınızdır.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim ya nedersen o olsun git ya naparsan yap bi adama ban atmadık diye böyle yapıyorsanız sizin ben o aklınızı ..... gersine terbiyem el vermiyor.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim ya nedersen o olsun git ya naparsan yap bi adama ban atmadık diye böyle yapıyorsanız sizin ben o aklınızı ..... gersine terbiyem el vermiyor.
Sen konuyu anlamadınmı
sorun ne anlamadınmı
kurucu gördüğü halde ss istiyorsunuz
ben forumda konuyu açtım diye ban atıyorsunuz
sonra kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.