her bungeecord sunucu açan kişi bilir ip ban atılınca sunucu tamamiyle banlanır ve ben bunu bir şekilde çözdüm ve bunu kullanmıyorum!
peki beyin yaşım 0 mış tamam ekle skype beyin yaşımı gösteriyim sana itscrasher.
tabii ki olucak ne bekliyorsun.. ? mapımız kötü sebebi kurucu değiştirmiyor hiçbir sw de emek yok deyemesiniz! en azından bazı sunucular gibi biz paketimizi alıntı yapmıyoruz! yakında mapımız değişecek bu seferde bi bahane bula bilecekmisiniz bakalım
Tüm bu konunun özeti!
Adam bize özelden mesaj atı abi adam hack biz baktık adam hack parayla satın alan kurucu asıl kurucuya söyledi oda dedi ss al arkadaşımız ss aldı bize attı bizde bununla ilğilenmeyi unutuk sonra gelip konumuza sunucu ifşa sunucu şöyle sunucu böyle allah aşkına güldürme beni lütfen. bi adamı banlamadık diye nelerle uğraşıyoruz. beyin yaşım karışmış işe onunda ilgisi nedir anlamadım ben ama hadi neyse bu arada server kalitesiz denmiş mesajlarda(ona çağrıştırma var) nerden biliyorsunuz kalitesiz olduğunu emek olmadığını ben bu sunucun developeriyim sunucuda olan sıkıntıları siz değil ben biliyorum! burada mapa bakıp konuşuyorsunuz! bu kadarda olmaz 1 adama ban atmadık diye kötü biz olduk! hakın var sa var yeter artık..
sunucuda bug yok nitradoya istedigin kadar şikayet et. ilk olarak sunucu kurmayı öğren sonra gel burada ifşa çıkar

bungeecord tab diye bir şey duymadın demi sen...
Bu arada sunucuda hack da açmısın helal olsun sana

ne cesaret böyle...