Dünyanın düz olduğunun fotoğrafını çekemezsin. Çünkü dünya perspektif gereği yamuk gözükür.Neden bunca sene boyunca bu insanlar bize dünyanın düz olduğunu abuk subuk şeylere dayanarak kanıtlamaya çalışmak yerine; dünyanın sonuna gidip, ufak bir kare fotoğraf veya video çekip bizlerle paylaşmıyorlar? Çünkü DÜNYA DÜZ DEĞİL!
Dünya kardeş burası adamın elinde lazer silahi vardır ama çakmak yoktur. Ateş yakmayıda beceremez.Ay'a gidebiliyoruz, Mars'a gidicez. Plütona gözlem aracı atıyoruz.
Ama kuzeye gidip dünyayı dolaşamıyoruz.
Teknolojimizin gelişmesi gerek.
Yok yok 5D 4D değil.Dünya kardeş burası adamın elinde lazer silahi vardır ama çakmak yoktur. Ateş yakmayıda beceremez.
Uzun lafın kısası dünyanın şekilde tesseracttır.
O halde dünyanın sonuna GİDİLEMEDİĞİNİ kanıtlayın? Dünyanın sonuna gitmeye çalışın ve gidemediğinizi gösterin. Perspektif gereği yamuk gözükür diyorsun fakat elinde hiçbir bilimsel açıklama yok. Neye göre, kime göre?Dünyanın düz olduğunun fotoğrafını çekemezsin. Çünkü dünya perspektif gereği yamuk gözükür.
Ayrıca düz dünya'ya göre belirli bir yükseklikten uzağa gidemezsin.
Eğer Sen Teori Üzerinden Gidip Bu Konuyu Açıyorsan Bende Sana Birçok Kez Test Edilmiş Ancak Henüz Teorinin Kapsadığı Tüm Her Şeyin Test Edilmediği Teoriyi Buraya Kanıt Olarak Sunabilirim. Görelilik Kuramına Göre Dünyanın Düz Olması Gibi Bir Şey Yoktur. Eğer Düz Olsaydı İnsanların Hatta Dünya Üzerinde ki Tüm Canlıların 2B Olması Gerekirdi. Ayrıca Çekirdeğe Gidilmedi Sende Sınırda ki Buzullara Gitmemişsin.Çekirdeğe giden var mı ? Yok.
Çekirdeği gören var mı ? Yok.
Çekirdek kanıtlandı mı ? Yok.
Ayrıca eğimli görüyorum o halde yuvarlaktır mantığı çok yanlış.
Bu tamamen perspektif ile alakalı.
Diyelimki sis sizin görüşünüzü 1x metreye sınırlıyor; yüksek bir yerden uzağa bakarsanız dümdüz görmezsiniz, eğimli görürsünüz. Bu perspektiften dolayıdır.
![]()
Evet Düz Dünya Yerçekimini Kabul Etmez Ama Çoğu Şeyi de Açıklayamaz. Bana Mariana Çukurunu Açıklar mısın? Neden O Kadar Basınç Var Sadece Sıvı Basıncı mı?düz dünyayı tam olarak bilmiyorsun. Düz dünya zaten yer çekimini kabul etmez.
O halde dünyanın sonuna GİDİLEMEDİĞİNİ kanıtlayın? Dünyanın sonuna gitmeye çalışın ve gidemediğinizi gösterin. Perspektif gereği yamuk gözükür diyorsun fakat elinde hiçbir bilimsel açıklama yok. Neye göre, kime göre?
Kardeşim Sen Bunlarla Kafanı Bozma. Ben Sana Diyorum ki Bana Göreliliği Açıkla. Sen Burada Teoriyi Savunuyorsun Ben de Sana Teoriyle Karşılık Veriyorum.
Göreliliğe göre evren düzdür. En azından benim bildiğim bu.Senin Bu Açtığın Konu Sadece Vakit Geçirme Amaçlı Açtığın Bir Konudur. Kebab Bana Dedi ki Görüşlerin D
Kardeşim Sen Bunlarla Kafanı Bozma. Ben Sana Diyorum ki Bana Göreliliği Açıkla. Sen Burada Teoriyi Savunuyorsun Ben de Sana Teoriyle Karşılık Veriyorum.
"Dünyanın sonuna gitmeye çalışın ve gidemediğinizi gösterin." Aksi takdirde söylediklerinin hepsi saçmalıktan ibarettir. Zira bilimsel tek bir açıklama dahi yok. Herhangi bir matematiksel veya fiziksel bir açıklama göremiyorum.
Görelilik Yerçekimini ve Uzayda ki Tüm Cisimleri (Gezegen Uydu vb.) Yuvarlak Kabul Eder. Zamanı Bükme Olayı da Bu Yüzdendir.Göreliliğe göre evren düzdür. En azından benim bildiğim bu.
Dünyanın şekli ile alakasını ise bilmiyorum. Sen biliyorsan açıklar mısın ?
sen dur barış git mmorpg kodla.Ya kafanız mı güzelYok yeri kazıncada 1000 metre altında da bedrock var.. Çok fazla minecraft oynamayın aman
(Dünya 8 gendir.)
Bunun sebebi matematik veya fizik bilmediğim içindir."Dünyanın sonuna gitmeye çalışın ve gidemediğinizi gösterin." Aksi takdirde söylediklerinin hepsi saçmalıktan ibarettir. Zira bilimsel tek bir açıklama dahi yok. Herhangi bir matematiksel veya fiziksel bir açıklama göremiyorum.