Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın yasaklanma kararı alınmış (Değişedebilir)ve nedenleri de şunlarmış ; (Bunlar yeminle geri zekalı bide profesörler)
1. Oyun yüzünden çocukların hayvanlara eziyet edebileceği
2. Çocukların arkadaşlık arayışlarının sanalda olmaması ve oyunu beraber oynadıkları için gerçek hayatta arkadaşlık kurmayı öğrenemeyecekleri
3. Birden fazla kişiyle oyun oynarken daha önceden görüşülmemiş ve yeni tanışılan sanal arkadaşlarına özel bilgiler paylaşması sonucu sosyal riskler doğabileceği
4. Oyun içinde ev, tarla,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
vs. yapılar ortaya koyarak yaratıcılığın geliştirildiği düşünülse de, bu yapıların yıkılmaması için diğer yaratık ve canlıların öldürülmemesi gerektiği tespiti
5. Oyunun kredi kartıyla alınabiliyor olması, çocukların gizlice ebeveynlerden kredi kartını alarak ödemeler yapmasına yol açabilecek olması
6. İzinsiz eşyaların alınmamasına yönelik eğitimlerden eksik kalınacağı…[DOUBLEPOST=1426349963,1426349830][/DOUBLEPOST]Bir de o kadar premium hesap ve optifine pelerini aldık bunların parasını da acaba geri verecekler miymiş !?

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın yasaklanma kararı alınmış (Değişedebilir)ve nedenleri de şunlarmış ; (Bunlar yeminle geri zekalı bide profesörler)
1. Oyun yüzünden çocukların hayvanlara eziyet edebileceği
2. Çocukların arkadaşlık arayışlarının sanalda olmaması ve oyunu beraber oynadıkları için gerçek hayatta arkadaşlık kurmayı öğrenemeyecekleri
3. Birden fazla kişiyle oyun oynarken daha önceden görüşülmemiş ve yeni tanışılan sanal arkadaşlarına özel bilgiler paylaşması sonucu sosyal riskler doğabileceği
4. Oyun içinde ev, tarla,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
vs. yapılar ortaya koyarak yaratıcılığın geliştirildiği düşünülse de, bu yapıların yıkılmaması için diğer yaratık ve canlıların öldürülmemesi gerektiği tespiti
5. Oyunun kredi kartıyla alınabiliyor olması, çocukların gizlice ebeveynlerden kredi kartını alarak ödemeler yapmasına yol açabilecek olması
6. İzinsiz eşyaların alınmamasına yönelik eğitimlerden eksik kalınacağı…[DOUBLEPOST=1426349963,1426349830][/DOUBLEPOST]Bir de o kadar premium hesap ve optifine pelerini aldık bunların parasını da acaba geri verecekler miymiş !?
Daha yasaklanmadı sakin kardeşim.
Yasaklansa premium hesaplar rahat girer

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rezil olduk anlamıyor musunuz adamlar bize göbek deliğiyle gülüyor. Milliyetçilik yapmayın boş boş evet ben de Türk olmaktan gurur duyuyorum ama günümüz Türkiye'sinde yaşamaktan utanç duyuyorum. Girdiğimiz hale bakın oyun zaten 3 piksel neyin şiddeti var da yasaklanıyor? Tavuk da mı kesmeyelim vejeteryan mı olsun çocuklar?

Bir de kanıt olarak küçük bir çocuğu almışlar, çocuk da kukla gibi, sorulan her şeye evet diyor. Oyunda Kamehameha var mı diye sorsa, ona da evet diyecek.

Göbek deliğini de geçtik artık. Adamlar bizi tefe koyup çalıyor. IŞİD'e falan gerek yok, Türkiye böyle giderse kendi kendini itibarsızlaştıracak zaten.

Maksatları başka aslında. Amaçları şu: Çocuklar robot gibi, uyumadan, yemek yemeden, 7/24 ders çalışsın, sonra da beyinleri yıkansın ve kendilerine yapılacak haksızlıklara ses çıkarmasın. Ve baştakiler de parayı döndürsün. Sonra da adım adım fark ettirmeden Osmanlı'ya döndürsünler.

Sonuç ne mi olacak? Osmanlı'ya döneceğiz. Bu kadar basit.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de kanıt olarak küçük bir çocuğu almışlar, çocuk da kukla gibi, sorulan her şeye evet diyor. Oyunda Kamehameha var mı diye sorsa, ona da evet diyecek.

Göbek deliğini de geçtik artık. Adamlar bizi tefe koyup çalıyor. IŞİD'e falan gerek yok, Türkiye böyle giderse kendi kendini itibarsızlaştıracak zaten.

Maksatları başka aslında. Amaçları şu: Çocuklar robot gibi, uyumadan, yemek yemeden, 7/24 ders çalışsın, sonra da beyinleri yıkansın ve kendilerine yapılacak haksızlıklara ses çıkarmasın. Ve baştakiler de parayı döndürsün. Sonra da adım adım fark ettirmeden Osmanlı'ya döndürsünler.

Sonuç ne mi olacak? Osmanlı'ya döneceğiz. Bu kadar basit.
Çok haklısın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru Türk halkının çoğu kötü, hatta ülkenin %90'ı kendi dilini imla hatası olmadan yazamıyor. Çok bir şey bekleme.

Kolayını bulsalar otobüsleri bile ayıracaklar. Ve gözü kapalı din fanatikleri de buna destek veriyor. Tamam, ben de Elhamdülillah Müslümanım. Ama bunların yaptığı Müslümanlık değil, bariz bir şekilde yobazlıktır.

Ampulle kararan ilk ve tek milletiz.

Öyle de olacağız :emin:

ampülü akp bulduysa minecraftı yasaklayan kim höwaller?

AKP'nin adamları tabii ki. Aile Bakanlığı'nın başındaki kişiyi kim seçiyor? AK Parti. Bu kadar basit.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolayını bulsalar otobüsleri bile ayıracaklar. Ve gözü kapalı din fanatikleri de buna destek veriyor. Tamam, ben de Elhamdülillah Müslümanım. Ama bunların yaptığı Müslümanlık değil, bariz bir şekilde yobazlıktır.

Öyle de olacağız :emin:

AKP'nin adamları tabii ki. Aile Bakanlığı'nın başındaki kişiyi kim seçiyor? AK Parti. Bu kadar basit.
Türkiyenin bu derece rezil olmasının genel sebebi diyebiliriz , zaten kendi parti üyeleri dünyaya kendilerini iyice rezil ediyorlar.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu da Türkiyeye yapılan bir oyun. İlk Amerikan şeysi Fox un yayınlaması falan hayra alamet değil. O muhabirin büyük bir topluluk önünde bakana şikayet etmesi.
Şu an herkesin istediğini yapabildiği bir ülkeyken aciz duruma düşürmek istiyorlar. Medya falan değil tüm yönleriyle araştırın daha özgürüz. Yeni anayasayla daha özgür olacağız ve bir daha bize böyle oyunlar oynayamayacaklar.
Bir kere internetin gücü Amerika da dünyayı yöneten para basan bir ailede. İstedikleri her şeyi yayınlayabiliyorlar.
YouTube ve Twitter konularındada ülkemizi aşağılatmayın ! Diğer ülkelerde 3-5 kere yasaklandı. Ama onlarınki medyaya yansımıyor. Her ülke bu siteleri en az 1 kere yasakladı ve içeriği kaldırınca devam etti. Afedersiniz ama karşıt görüşlü olsam bile ben çok hata yapsa bile o sitelerden devlet başkanıma küfür etmez/ettirmezdim. Her türlü şeye küfür etmek düşünce özgürlüğümüdür sizlerce? Bizim ülkemizin hayati önem taşıyan dosyalarını yayınlamak hak mıdır sizce? Minecrafta gelince mojang ın ilk yaptırımında yasaklansa bile kaldıracaklardır.
Uu .-. Daha da özgür olacakmışız, güldürme bizi. Her anayasada özgürlüklerimiz daha da alınıyor ? Bu ülkede akp dısındakilere üst düzey yetki yok diyebiliriz. Başbakanı eleştirenler bundan dolayı mı göz altına alınıyor ? Haklısın o zaman çok demokratik bir ülkeyiz. Senin beynini kim yıkamışsa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...