- En iyi cevaplar
- 0
Yabancılarda bir şey bilmeyip Youtube yorumlarında Türkiye'ye küfrediyor :/ .
Kardeşim sana göre bu gayet zararsız olabilir çünkü senin aklın gelişmiş ve bunun etkisinde kalmıyorsun. Ancak küçük çocuklar öyle değil her şeyin etkisinde kalıyorlar. 4 yaşında yeğenim gelip bana ''Ağabey Minecraft aç koyun öldüreceğim'' falan diyor. Bu yaştaki çocukların bu tür şeyleri öğrenmesi sence normal bir şey mi?Sen Ne Hakla Dağdan Gelip Bağdakini Kovuyorsun? Burası Minecraft Forumu Ve Biz Türkiyede Minecraftı Geliştirmeyi Bırak Ayakta Bırakamıyoruz. Zaten oyunun bir yaş sınırlaması var ki bu oyun için yeterli. 7+ bu oyun için uygun bir yaş sınırlaması. Tek şiddet hayatta kalmak için koyun-inek vb. kesmek ve düşman yaratıkları (Zombi-İskelet vb.) Öldürmekten ibaret.
Kardeşim sana göre bu gayet zararsız olabilir çünkü senin aklın gelişmiş ve bunun etkisinde kalmıyorsun. Ancak küçük çocuklar öyle değil her şeyin etkisinde kalıyorlar. 4 yaşında yeğenim gelip bana ''Ağabey Minecraft aç koyun öldüreceğim'' falan diyor. Bu yaştaki çocukların bu tür şeyleri öğrenmesi sence normal bir şey mi?
döverek veya hedeflerini kendimiz belirlemeliyiz demedim. sadece o konularda sıkı yetiştirmeliyiz dedim. ._.Her akla sahip insanın kendi yolunu belirleyecek bir iradesi vardır unutma biz büyükbaş hayvan değiliz.
Al işte. O kadar araştırıp yazı yazıyorum bi saçma lafla kesip atıyorsun. Zaten sizin fikrinize uymayan salak,çocuk,bebe,ahmak yani böyle saygısız kişiliklersiniz.
Cahille tartışmayın çünkü ben hiçbir zaman kazanamadım.
İmam-ı Gazali
Kız erkek ayrılmasına gelince ben arkadaşlarımın sınıfta fingirdeşerek oralarına buralarına bakmalarından bıktım. Hepsinin ailesi iyi yetiştirmişti şeytan eğitim dinlemez kız gelsin taytıyla bacak bacak üstüne atsın taytıyla sen de ben eğitimliyim salla. Olmuyor işte hepsi azıyor. Kız erkeği çok karıştırırsan her şey bozulur.Sen iki hoş mahluku 8 saat aynı binaya tıkarsan neler olur
Şeytan eğitim dinlemez iman dinler. İmanda senin o karışık ortamda oturmana razı olmaz.
Her konuyu tartışmaya getiriyorsunuz dayanamıyorum. Çünkü çok ağır konuşuyorsunuz.
___________________________________________________________________________________________________
Canım ülkem itibarın gün geçtikçe artıyor ve senden gurur duyuyorum.[DOUBLEPOST=1426313604][/DOUBLEPOST]
Farkındalar çünkü zaten 1000 yıldır bizi aşağılamaya çalışıyorlar.
Şimdi tartışmayı bırakalım veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu siteden oyunun yasaklanmaması için açıklayıcı ve üslüplu bir dille mesaj yazalım.
İnsanlar yetiştirilmeye ihtiyacı olan canlılardan değildir çünkü insanlar birine en azından yetişkinlik döneminde bağlı kalmadan yaşayabilir. Belki çiçekler kendi başlarına yetişmeyebilir suya ihtiyaçları olabilir fakat insanlar kendi sularını temin edebilirler.döverek veya hedeflerini kendimiz belirlemeliyiz demedim. sadece o konularda sıkı yetiştirmeliyiz dedim. ._.
Ben kültürüme göre konuştum. Kız kesmeyen erkek ılık değil adamın alasıdır. Ne yazarsan yaz dahada kafatasçılarla konuşmak istemiyorum.O zaman eşcinselliği yasaklamasınlar. Sanki ayrılınca mükemmel olacak ***! Ağzımı açtırtma benim kız kıza lezbiyenlik daha da artar, erkek erkeğe gaylık daha da artar. Türkiye bu yüzden bu safaya geldi. Bırak abi bırak çocuğunu kız atabilir sana ne erkeksin olum sen. Kız kesmeyen erkek kesin ve net ılıktır.
Ben kültürüme göre konuştum. Kız kesmeyen erkek ılık değil adamın alasıdır. Ne yazarsan yaz dahada kafatasçılarla konuşmak istemiyorum.
1.cümle: Türk hükümeti bir grup engelli salaktan ibaret (buna çok yakın bir şey]
2.cümle: Türkiye geçmişte kalan,tanınması gereken soykırım bir ülke (hiçbir eminliğim yok cümle biraz saçma geldi bana sokak ağzı ile yazılmış gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım]
Kızlara bakar, bakmaz sanena lan. Senin gibi abaza olmaktansa, kızlara bakmayıp namuslu olalım daha iyi.Sen gerdeğe de giremezsin şimdi
Kızlara bakar, bakmaz sanena lan. Senin gibi abaza olmaktansa, kızlara bakmayıp namuslu olalım daha iyi.
Fifa 3 yaşındakiler ve üstü için ;_;Oyunun Yaş Sınırı Var Zaten Ki 7-8 yaş Altı Çocukların Sadece Minecraft değil hiçbir Oyunu Oynamaması Gerekiyor. Çünkü Çocukları Olumsuz Yönde Etkileyebiliyorlar. Aileler Bu Tarz Şeyleri İçin Bilgisayara Filtreler Ekleyebilir Oyun İçerikli WebSitelere Erişmesini Engelleyebilirler![]()
Fifa 3 yaşındakiler ve üstü için ;_;
Lan bir düşünsene senin evleneceğin kadına başkaları bakıyor onun hakkında kötü ve pis şeyler düşünüyor. Bu düzen hoşuna mı gidiyor? Gençliğinizi değerlendirin demişsin. Gençsin elin ayağın tutuyor değil mi o zaman gençliğini karıya, kıza bakarak değil namaz kılarak değerlendir iki sevabın olsun. İnci Sözlük dediğin yer çoluk çocuğun yuvası olmuş ülkede ne kadar ahlaksız insan varsa doluşmuş, amaçsızca küfür ediyor. Sen, eğer böyle bir düzenin parçası olmak istiyorsan ol ancak gelip burada insanlara hakaret edersen ağzının payını veririm. Bunu da bilmiş ol.Her kız kesen abaza değildir. İnciciler abaza gibi görünür ancak abaza değillerdir. Bunu sadece eğlence amaçlı yaparlar. Ve evet namuslu bir erkeğimdir. Ancak kızlara da bakarım neden? Çünkü karşıt cinslerimiz bizim soyumuzu devam ettirecek. Koyun gibi ortada kalmak daha mı iyi? Gençliğinizi değerlendirin biraz kızlarda bana bakıyor namuslu kız o zaman huur mu oluyor? bu düşüncedesiniz hepiniz. 1 Dakika Türkiye'nin ilk haliyle şimdiki halini karşılaştırın. O zaman demokrasi ve adalet vardı şimdi ise padişahlık sistemine dönüyor olay
Lan bir düşünsene senin evleneceğin kadına başkaları bakıyor onun hakkında kötü ve pis şeyler düşünüyor. Bu düzen hoşuna mı gidiyor? Gençliğinizi değerlendirin demişsin. Gençsin elin ayağın tutuyor değil mi o zaman gençliğini karıya, kıza bakarak değil namaz kılarak değerlendir iki sevabın olsun. İnci Sözlük dediğin yer çoluk çocuğun yuvası olmuş ülkede ne kadar ahlaksız insan varsa doluşmuş, amaçsızca küfür ediyor. Sen, eğer böyle bir düzenin parçası olmak istiyorsan ol ancak gelip burada insanlara hakaret edersen ağzının payını veririm. Bunu da bilmiş ol.