Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
-

The turkish government is a bunch of retarded idiots.
Turkey is a genocidal country that should recognize it's past.
)):
Dİkkatimi çeken iki yorum, ingilizcesi olan varsa çevirsin google translate çevirirken seyini çıkarıyo cümlenin.

Çeviri:
Türkiye meclisi bir avuç özür dilerimyla dolu.
Türkiye soykırım yapmış bir ülkedir geçmişini hatırlamalıdır

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle düşün ; kızlar sana bakıyor senin hakkında kötü şeyler düşünüyor. Bu düzen hoşuna mı gider?
Namazımı kılıyorum zaten yazları da işle uğraşıyorum. İnci Sözlük bitti evet. Ben sözlük ortamından bahsetmedim. Eski sözlük insanlarından bahsettim 1. nesil 2. nesil falan. Ayrıca insanları da bu halden kurtarmaya çalışıyorum. Neden? Çünkü Türkiye daha doğmadan ölüyor.
Kimi hangi halden kurtarıyorsun Allah aşkına sabahtan beri kızları bakın falan diyorsun. Tamam genciz doğamızda var bakacağız ama bunu bir övünme meselesi haline getirmemek gerek. Zaten sözlerin de zaten tutarsızlık var bir İnciciler diyorsun, sonra değiştiriyorsun eski yazarlar diyorsun. Ayrıca ben orada sadece erkeklerin bakması hakkında mesaj yazmadım kızlar kuyruk sallamazsa, erkekler de bakmaz.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimi hangi halden kurtarıyorsun Allah aşkına sabahtan beri kızları bakın falan diyorsun. Tamam genciz doğamızda var bakacağız ama bunu bir övünme meselesi haline getirmemek gerek. Zaten sözlerin de zaten tutarsızlık var bir İnciciler diyorsun, sonra değiştiriyorsun eski yazarlar diyorsun. Ayrıca ben orada sadece erkeklerin bakması hakkında mesaj yazmadım kızlar kuyruk sallamazsa, erkekler de bakmaz.

Bunu gurur meselesi haline getirmiyorum herkes 1 gün bakmıştır mantığındayım. Yeni yazarlar maalesef benim yaşıtlarım zaten nefret ediyorum onlardan oradaki bağı kuramadım. Son cümlende haklı olabilirsin ancak gerçeği değiştirmek zordur.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kız kesmeyen erkek ılıktır? Gerçektenmi yav? Bir misal veriyim senin ablan, kız kardeşin veya annen sokakta gezinse ben onları kessem baksam ılık olmam dimi! Herkesin bacısını,annesini keselim! Bu yüzden kadınlar toplumda bu kadar düşük bir yerde!

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan adam sadece yan baktığı için bıçaklanıyor Evet Türkler güzel ve ahlahklı insanlar olarak bilinir ama artık manyaklaştık eskiden sadaka taşı bile varken adam ATM yerinden söküp götürüyor
Artı olarak yasaklanmasını bende doğru bulmuyorum fakat abartı ileride cinsel karşıtlığına sebep olacak ve nüfusumuz üreyemediğinden diğer ülkeler gibi cocuk yerine köpek kedi besleyeceğiz
Ama okulda fake revir tarzı şeyler bile görüyorum Okulumda yani ayıptır
Zaten 1-2 kere bakmaklada bir şey olmuyor ergenlikdöneminde karşı cinse olan ilgi artıcaktır zaten bakmazsan zaten sende sorun var demektir

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan adam sadece yan baktığı için bıçaklanıyor Evet Türkler güzel ve ahlahklı insanlar olarak bilinir ama artık manyaklaştık eskiden sadaka taşı bile varken adam ATM yerinden söküp götürüyor
Artı olarak yasaklanmasını bende doğru bulmuyorum fakat abartı ileride cinsel karşıtlığına sebep olacak ve nüfusumuz üreyemediğinden diğer ülkeler gibi cocuk yerine köpek kedi besleyeceğiz
Ama okulda fake revir tarzı şeyler bile görüyorum Okulumda yani ayıptır
Zaten 1-2 kere bakmaklada bir şey olmuyor ergenlikdöneminde karşı cinse olan ilgi artıcaktır zaten bakmazsan zaten sende sorun var demektir

Fake Revir nedir abi ama ya.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Gerçekten siz nasıl bir ahlaktasınız? Anneniz babanızdan veya etrafınızdan biraz ahlak biraz terbiye alsaydınız çok makbüle geçerdi en azından ülkede adam gibi adam sayısı bir kişi artardı. Bu nasıl bir zihniyet gerçekten merak ediyorum.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bunu gurur meselesi haline getirmiyorum herkes 1 gün bakmıştır mantığındayım. Yeni yazarlar maalesef benim yaşıtlarım zaten nefret ediyorum onlardan oradaki bağı kuramadım. Son cümlende haklı olabilirsin ancak gerçeği değiştirmek zordur.
Biz hiç bakmıyoruz da demedik. Gözün kayar elbet ama ben bilerek asla bakmam yani savunduğum şey şudur ki bilerek bakmak. Bakmak derken ondanda bahsetmiyorum kötü niyeti kastediyorum. Geçen bir adam kadın kesiyordu bu kucakta nasıl hoplar vs. şeklinde laflar ediyordu. Dün Cumaya gittiğini gördüm kızdığım şey budur. Elbette herkesin gözü kayar ama kasıtlı bakmak büyük ayıptır.
Her pisliği yapar itibarım olsun diye Müslümanım diye geçinirdi o adam.
Yani ben her şeyi kibar dille anlatmaya çalışıyorum ayıbım varsa kusura kalma.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
İlgi artabilir bunda sorun yok. Önemli olan aklınızdan geçirdikleriniz. Aklınıza hakim olun!

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Yazık... Kendi anneleri kardeşleri olsa ana avrat söverler ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...