|* Elysium NETWORK *| Tam Sürümüyle | Özel Sistemler | 7/24 | 0 Lag & Loss

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ya ben pek eğlenceli bulmadim, ama aklima ilginç bir sunucu fikri geldi.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
benimde amacım bu insanları kötülemek değil ama neresine 80 puan verdin 100 üzerinde allah var yukarda diğer sunuculara haksızlık olmazmı ? 1 demir 1000 tl demir zırh 900 tl ? yani diğer sunuculara tamamen bi hakaret bu yorumun.
Dikkat etmedim üstünkörü baktım klasik sunuculardan farklı gibi. O büyük bir sorun; 75/100'e de indiririz sorun yok.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açık.
Bir kaç hata giderildi.
Saldırıyı yapan arkadaşa buradan teşekkür ediyorum. Yapan kimsenin kim olduğunu gayet iyi biliyorum. İlk saldırımızı yedik. Hayırlı olsun :)

server ip sini bulamadim :?
Play.Elysium.Network

Banka sistemimiz aktif!

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu iyi sayılabilir, emek verilmiş. Ancak tam sürüm bir açılış için çok fazla hatası var gibi görünüyor. Ileride gelişebilir bende notumu değiştirebilirim. 5/10

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu iyi sayılabilir, emek verilmiş. Ancak tam sürüm bir açılış için çok fazla hatası var gibi görünüyor. Ileride gelişebilir bende notumu değiştirebilirim. 5/10
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :). İşler biraz aceleye geldi. Ondan böyle sorunlar çıktı.

Yoğun istek üzerine:
/Chest komutu eklendi!

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki hatalar düzeltildi LÖSEV makbuzu isteyen arkadaşlara ay sonunda Gösterebilirm şuanda 1 Satış dahi yapılmadı bu arada Skype Üzerinden Premium,Premium+ Üyelik veya Banka,Kit,Madenci Leveli satın alabilirsiniz ilk haftaya özel indirim bulunmaktadır

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
LÖSEV'e bağışlıyoruz dediğinizde cidden güldüm :yıkıl:
makbuzu görürsem inanırım.

9 tane warp ile sunucu açmışsınız tebrik ederim :pof:
Hammadde kırılmıyor düzeltin.
1 Demir Zırh = 900 TL - 1 Demir = 1000 Tl Efsane Sunucu !!
O fiyatları şimdi farkettim düzelttim.
9 Tane warp demişsiniz. Sunucuyu daha bugün açtık. Eksikler Olabilir.
"LÖSEV'e bağışlıyoruz dediğinizde cidden güldüm"

Daha satış bile yapamadık nasıl lösev e bağışlayıp makbuz gösterelim.
Biraz hoşgörü lütfen..

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki 2-3 fekşın bebelerinin ağlayışları dışında gayet güzel ve profesyonelliğini ortaya koymuş bir sunucu.Tebrikler...

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi de Sonuç Olarak Hergün yeni bir sunucu açılıyor ister faction ister skyblock istersen de başka bir oyun. Herkes yeni bir şey yaptığını iddaa ediyor fakat ben bugüne kadar yeni bir şey yapan çok az sunucu gördüm. Onlarıda Zaten sizler de Biliyorsunuz. Sizlerin Bildiği gibi Tüm Türk Minecraft Oyuncuları Biliyor. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime evet destek sistemi çok kötü değil ama Her İnsan da Olduğu Gibi Yetkililerinizde hafiften bir "Ben Senden Üstünüm Havası" var. Bunun Sebebi bence iki şey olabilir. birincisi sunucu yeni açıldığı için heyecandadır ve ne yapıcağını bilmiyordur. ikincisi ki bence en önemlisi yalakadır. Ayrıca Sunucunuzda Gerçekten Birçok Şey Eksik Öncelikle Faction Yapılmış. Yeni bir sistem göremedim. Alkol tarzı sembolik warplar var ama bunları gerçekten bir skript ile iksir şeklinde hazırlayıp satabilirdiniz.. Veya Bunun Gibi Şeyler Şu andaki gidişiniz yapıcakmış nidasında ama kim bilir değişebilir de. Tamam Şimdi Bana Çok Biliyosan Kendin Yap Diyebilirsin Bende Sana Tamam gel yapıyım derim :D . Dediğim gibi Kurucu Olarak Seni gözlemlemiş değilim ama bir yetkilinizi gözlemledim. NOT OLARAK Spawnda /mvm set weather false yazsanız iyi olur. Sunucuya notum 60 / 100 Bunun Sebebini yazdım Zaten. Ama Şöyle Bir şey var Lapissiz Faction Sunucu REKLAMI Yapıp Bu Kadar Yorum Alan İlk Sunucusunuz.. Başarılar

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi de Sonuç Olarak Hergün yeni bir sunucu açılıyor ister faction ister skyblock istersen de başka bir oyun. Herkes yeni bir şey yaptığını iddaa ediyor fakat ben bugüne kadar yeni bir şey yapan çok az sunucu gördüm. Onlarıda Zaten sizler de Biliyorsunuz. Sizlerin Bildiği gibi Tüm Türk Minecraft Oyuncuları Biliyor. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime evet destek sistemi çok kötü değil ama Her İnsan da Olduğu Gibi Yetkililerinizde hafiften bir "Ben Senden Üstünüm Havası" var. Bunun Sebebi bence iki şey olabilir. birincisi sunucu yeni açıldığı için heyecandadır ve ne yapıcağını bilmiyordur. ikincisi ki bence en önemlisi yalakadır. Ayrıca Sunucunuzda Gerçekten Birçok Şey Eksik Öncelikle Faction Yapılmış. Yeni bir sistem göremedim. Alkol tarzı sembolik warplar var ama bunları gerçekten bir skript ile iksir şeklinde hazırlayıp satabilirdiniz.. Veya Bunun Gibi Şeyler Şu andaki gidişiniz yapıcakmış nidasında ama kim bilir değişebilir de. Tamam Şimdi Bana Çok Biliyosan Kendin Yap Diyebilirsin Bende Sana Tamam gel yapıyım derim :D . Dediğim gibi Kurucu Olarak Seni gözlemlemiş değilim ama bir yetkilinizi gözlemledim. NOT OLARAK Spawnda /mvm set weather false yazsanız iyi olur. Sunucuya notum 60 / 100 Bunun Sebebini yazdım Zaten. Ama Şöyle Bir şey var Lapissiz Faction Sunucu REKLAMI Yapıp Bu Kadar Yorum Alan İlk Sunucusunuz.. Başarılar
Yeni açılış Heycanlı diyebiliriz alkol sembolik değil NPC bulunmakta ordan 300₺ Ye Alkolünüzü Alıp 3 İçişte Sarhoş Olabilirsiniz Cafe,Banka,Kit Vs Gibi Değişik Sistemlerdir Bulunmakta Dikkat Ettiyseniz Sunucu Chati Biraz Daha Rahat Diğer Sunuculardaki Gibi
<Faction İsmi> <Group> <KAdi>> Mesaj Gibi Bir Sistem Yok Bizde
KAdi> Var Belki Dikkat Etmeyenler Vardır B Üzerine Mouse Getirirseniz Oyuncuların Klan İstatistiklerine Ve Kişisel İstatistiğine Grubuna Ulaşmanız Mümkün Peki Bazı Kişilerdeki Sarı Bazılarındaki Mavi O Klan Açmakla Alakalı Klan Açanların Rengi Değişiyor Yorumunuz İçin Teşekkürler 1 Hafta İçinde Çoğu Hatayı Kapamaya Çalışacağız
Not Olarak: Sunucuda Skript Bulunmamakta

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni açılış Heycanlı diyebiliriz alkol sembolik değil NPC bulunmakta ordan 300₺ Ye Alkolünüzü Alıp 3 İçişte Sarhoş Olabilirsiniz Cafe,Banka,Kit Vs Gibi Değişik Sistemlerdir Bulunmakta Dikkat Ettiyseniz Sunucu Chati Biraz Daha Rahat Diğer Sunuculardaki Gibi
<Faction İsmi> <Group> <KAdi>> Mesaj Gibi Bir Sistem Yok Bizde
KAdi> Var Belki Dikkat Etmeyenler Vardır B Üzerine Mouse Getirirseniz Oyuncuların Klan İstatistiklerine Ve Kişisel İstatistiğine Grubuna Ulaşmanız Mümkün Peki Bazı Kişilerdeki Sarı Bazılarındaki Mavi O Klan Açmakla Alakalı Klan Açanların Rengi Değişiyor Yorumunuz İçin Teşekkürler 1 Hafta İçinde Çoğu Hatayı Kapamaya Çalışacağız
Not Olarak: Sunucuda Skript Bulunmamakta
Valla Asıl Ben Teşekkür Ederim Okumaya Vakit Ayırdığınız İçin