Dikkat etmedim üstünkörü baktım klasik sunuculardan farklı gibi. O büyük bir sorun; 75/100'e de indiririz sorun yok.benimde amacım bu insanları kötülemek değil ama neresine 80 puan verdin 100 üzerinde allah var yukarda diğer sunuculara haksızlık olmazmı ? 1 demir 1000 tl demir zırh 900 tl ? yani diğer sunuculara tamamen bi hakaret bu yorumun.
server ip sini bulamadim :?
Sunucu iyi sayılabilir, emek verilmiş. Ancak tam sürüm bir açılış için çok fazla hatası var gibi görünüyor. Ileride gelişebilir bende notumu değiştirebilirim. 5/10
LÖSEV'e bağışlıyoruz dediğinizde cidden güldüm
makbuzu görürsem inanırım.
9 tane warp ile sunucu açmışsınız tebrik ederimof:
Hammadde kırılmıyor düzeltin.
1 Demir Zırh = 900 TL - 1 Demir = 1000 Tl Efsane Sunucu !!
Yeni açılış Heycanlı diyebiliriz alkol sembolik değil NPC bulunmakta ordan 300₺ Ye Alkolünüzü Alıp 3 İçişte Sarhoş Olabilirsiniz Cafe,Banka,Kit Vs Gibi Değişik Sistemlerdir Bulunmakta Dikkat Ettiyseniz Sunucu Chati Biraz Daha Rahat Diğer Sunuculardaki Gibiİyi de Sonuç Olarak Hergün yeni bir sunucu açılıyor ister faction ister skyblock istersen de başka bir oyun. Herkes yeni bir şey yaptığını iddaa ediyor fakat ben bugüne kadar yeni bir şey yapan çok az sunucu gördüm. Onlarıda Zaten sizler de Biliyorsunuz. Sizlerin Bildiği gibi Tüm Türk Minecraft Oyuncuları Biliyor. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime evet destek sistemi çok kötü değil ama Her İnsan da Olduğu Gibi Yetkililerinizde hafiften bir "Ben Senden Üstünüm Havası" var. Bunun Sebebi bence iki şey olabilir. birincisi sunucu yeni açıldığı için heyecandadır ve ne yapıcağını bilmiyordur. ikincisi ki bence en önemlisi yalakadır. Ayrıca Sunucunuzda Gerçekten Birçok Şey Eksik Öncelikle Faction Yapılmış. Yeni bir sistem göremedim. Alkol tarzı sembolik warplar var ama bunları gerçekten bir skript ile iksir şeklinde hazırlayıp satabilirdiniz.. Veya Bunun Gibi Şeyler Şu andaki gidişiniz yapıcakmış nidasında ama kim bilir değişebilir de. Tamam Şimdi Bana Çok Biliyosan Kendin Yap Diyebilirsin Bende Sana Tamam gel yapıyım derim. Dediğim gibi Kurucu Olarak Seni gözlemlemiş değilim ama bir yetkilinizi gözlemledim. NOT OLARAK Spawnda /mvm set weather false yazsanız iyi olur. Sunucuya notum 60 / 100 Bunun Sebebini yazdım Zaten. Ama Şöyle Bir şey var Lapissiz Faction Sunucu REKLAMI Yapıp Bu Kadar Yorum Alan İlk Sunucusunuz.. Başarılar
Valla Asıl Ben Teşekkür Ederim Okumaya Vakit Ayırdığınız İçinYeni açılış Heycanlı diyebiliriz alkol sembolik değil NPC bulunmakta ordan 300₺ Ye Alkolünüzü Alıp 3 İçişte Sarhoş Olabilirsiniz Cafe,Banka,Kit Vs Gibi Değişik Sistemlerdir Bulunmakta Dikkat Ettiyseniz Sunucu Chati Biraz Daha Rahat Diğer Sunuculardaki Gibi
<Faction İsmi> <Group> <KAdi>> Mesaj Gibi Bir Sistem Yok Bizde
KAdi> Var Belki Dikkat Etmeyenler Vardır B Üzerine Mouse Getirirseniz Oyuncuların Klan İstatistiklerine Ve Kişisel İstatistiğine Grubuna Ulaşmanız Mümkün Peki Bazı Kişilerdeki Sarı Bazılarındaki Mavi O Klan Açmakla Alakalı Klan Açanların Rengi Değişiyor Yorumunuz İçin Teşekkürler 1 Hafta İçinde Çoğu Hatayı Kapamaya Çalışacağız
Not Olarak: Sunucuda Skript Bulunmamakta