Altın [EN GÜNCEL] [1.16 - 1.18] OYNA.NONYCRAFT.COM - Survival Sunucusu - Olympos & Nony - Pixel Tab - Seviyeler - Kanlı Ay - Minyon - Ekonomi Survival

OlcayBey321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucuya giriyorum survivala girdikten sonra benden bi kaynak paketi yüklememi istiyor yanlışıkla hayıra basıyorum ve her girişimde sunucudan atıyor :D

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
sunucuya giriyorum survivala girdikten sonra benden bi kaynak paketi yüklememi istiyor yanlışıkla hayıra basıyorum ve her girişimde sunucudan atıyor :D
sunucu listesinden düzenle diyip doku paketi : aktif yapabilirsin düzelmezse .minecraft icinde serverrescuepack içindekileri silip tekrar deneyebilirsin.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Konu tasarımı kötü fakat onun dışında başarı hikayesi gibi bir sunucu. Bütün yorumları okudum ve ilk başta aşırı kötü yorumlar alan bir sunucunun şu an nasıl Altın sunucu ödülünü aldığını düşünüyorum. Başarılar.

sus

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi ben sus valla ozledım ama bulamıyorum sv yı kapandı sanırım:üzgün: dc den istek attım adım enes6#2065

jakethedog

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Vay be eski zamanlar... Gözümde canlandı anılar bir bakayım kim var kim yok dedim yorumlarda 1-2 kişi yazmış eski ekipten kimler kaldı acaba ben Patika0507