ahahahatabikide craft_man![]()
ahahahatabikide craft_man![]()
Dilenci @xxsmetxx onu çok seviyorum ama en nefret ettiğim kişi
Şimdi bir isim söylicem ama siyasete gircek
Barack Obama (barah obamaa siyasete girmez ameriha ora :sdsasadsasasdd)
Çirkin lan bu daha güzellerini biliyorum tamam meme güzel top gibi amaKardashian lar
Özellikle Kim Kardashian, kesinlikle bu kadın bazıları bu kadını çok ateşli bulabilir bence öyle değil.Sırf medyada olabilmek için sevmediği bir adamı kullanan ve vücudunun çoğu sahte+plastik dolu olan bir kadın.Diğer Kardasihanlar da farksız.Yaptığı hiçbir iş yokken paraları kırıyorlar sadece sahte vücut ve birazcık zeka gerektiriyorGeçenlerde instagram da hamile olduğunu kanıtlamak(bahane) için çırılçıplak fotoğrafını atmıştı.
![]()
Top gibi ahfasdfzafsb daha bu ne ki abi kadın resmen başka birinin kalçasını ve göğüsünü alıp kendine takmış rezaletÇirkin lan bu daha güzellerini biliyorum tamam meme güzel top gibi ama![]()
Top gibi ahfasdfzafsb daha bu ne ki abi kadın resmen başka birinin kalçasını ve göğüsünü alıp kendine takmış rezalet
Kalça ve göğüslerin kadını varYok yok, kalça ve göğüsler alıp kadını takmış ya da kalça ve göğüsler varmış daha sonradan kadın bölünerek ikisinin arasında var olmuş.
Bill Gates size para veriyor. Cevap verirsem yine onu desteklersiniz.Kelepçeleri kıran koca yürekli frozenbraintr
Sana sorabilirmiyim acaba windowsda yapamadığın kaç işlemi linuxda yaptın
Hayır kardeş ben Türkler dedim! ALLAH NEDEN ÜSTÜME CÜMLEYİ TAM OKUMAYANLARI SALIYOR? Pardus yerli işletim sistemi. Ama Bill Gates yerli işletim sisteminin Türkiye'ye gelmesini engellediBill Gates olmasaydı herkes linux değil apple ci olcaktı çünkü Microsoft Apple ilk yazılımını çıkardıktan sonra paint diye değiştirip Piyasaya sürdü aslında