PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Donuk Beyün benden nüfrüt ediyür.[DOUBLEPOST=1440185771,1440185715][/DOUBLEPOST]Burak oyundadan nefret etmem tiksinirim o bücürden

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bir isim söylicem ama siyasete gircek
Barack Obama (barah obamaa siyasete girmez ameriha ora :sdsasadsasasdd)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardashian lar

Özellikle Kim Kardashian, kesinlikle bu kadın bazıları bu kadını çok ateşli bulabilir bence öyle değil.Sırf medyada olabilmek için sevmediği bir adamı kullanan ve vücudunun çoğu sahte+plastik dolu olan bir kadın.Diğer Kardasihanlar da farksız.Yaptığı hiçbir iş yokken paraları kırıyorlar sadece sahte vücut ve birazcık zeka gerektiriyor :) Geçenlerde instagram da hamile olduğunu kanıtlamak(bahane) için çırılçıplak fotoğrafını atmıştı.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardashian lar

Özellikle Kim Kardashian, kesinlikle bu kadın bazıları bu kadını çok ateşli bulabilir bence öyle değil.Sırf medyada olabilmek için sevmediği bir adamı kullanan ve vücudunun çoğu sahte+plastik dolu olan bir kadın.Diğer Kardasihanlar da farksız.Yaptığı hiçbir iş yokken paraları kırıyorlar sadece sahte vücut ve birazcık zeka gerektiriyor :) Geçenlerde instagram da hamile olduğunu kanıtlamak(bahane) için çırılçıplak fotoğrafını atmıştı.
Çirkin lan bu daha güzellerini biliyorum tamam meme güzel top gibi ama :D

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kelepçeleri kıran koca yürekli frozenbraintr
Sana sorabilirmiyim acaba windowsda yapamadığın kaç işlemi linuxda yaptın
Bill Gates size para veriyor. Cevap verirsem yine onu desteklersiniz.
Bill Gates olmasaydı herkes linux değil apple ci olcaktı çünkü Microsoft Apple ilk yazılımını çıkardıktan sonra paint diye değiştirip Piyasaya sürdü aslında
Hayır kardeş ben Türkler dedim! ALLAH NEDEN ÜSTÜME CÜMLEYİ TAM OKUMAYANLARI SALIYOR? Pardus yerli işletim sistemi. Ama Bill Gates yerli işletim sisteminin Türkiye'ye gelmesini engelledi