- En iyi cevaplar
- 0
Yuvarlanıp gidiyorumsenden naber
Yuvarlanıp gidiyorumsenden naber
Dinlendin mi?O kadar profile boş yorum yazdık biraz bu konuda dinlenelim sonra devam ederiz.
Ben anladım. Sanırım korsan oynayanları eleştirdin.Çok derin konuşmuşum. Herkes anlamaz. Ben bile anlamadım.
Bende kronik hâlsizlik var.Dinlendin mi?
Öylesine estirmişim bence. 10 yıl korsan oynadıktan sonra aldım oyunu. Hem ben korsanı severim.Ben anladım. Sanırım korsan oynayanları eleştirdin.
Korsanın etik kısmına girmeyeceğim, doğrudan tehlikelerinden bahsedeceğim. Bu yazılımlarda kötü amaçlı kodlar bulunabilir. Bunu biliyorsundur sanırım.Korsanı severim.
Etik kısmına girebilirsin. O yüzden destekliyorum zaten. Hehe.Korsanın etik kısmına girmeyeceğim, doğrudan tehlikelerinden bahsedeceğim. Bu yazılımlarda kötü amaçlı kodlar bulunabilir. Bunu biliyorsundur sanırım.
Bunu biraz daha açar mısın? Yani insanların emeğiyle ürettiği şeyi korsan kullanmayı mı destekliyorsun yoksa başka bir şey mi dedin?Etik kısmına girebilirsin. O yüzden destekliyorum zaten.
Hayır, biraz daha açmam. Evet, oyunlar için konuşuyorum. Onun dışında mümkün olduğunca FOSS kullanmaya çalışıyoruz tabii.Bunu biraz daha açar mısın? Yani insanların emeğiyle ürettiği şeyi korsan kullanmayı mı destekliyorsun yoksa başka bir şey mi dedin?
Ben neden korsan kullanmıyorum? Çünkü ücretsiz ve açık kaynak yazılımların benim için yeterli olduğunu keşfettim. Çevremizde o kadar çok uygulama var ki ücretli olanları kullanmaya gerek kalmıyor. Oyunlar için bir şey diyemem, ben zaten pek oyun oynamıyorum.![]()
Açmayı fırından alabilirsin.Hayır, biraz daha açma istiyorum.
Açmayı fırından alabilirsin.