Forum Oyunu En Son Yorumu Kim Yapacak ?

RedLegendary

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Korsanın etik kısmına girmeyeceğim, doğrudan tehlikelerinden bahsedeceğim. Bu yazılımlarda kötü amaçlı kodlar bulunabilir. Bunu biliyorsundur sanırım.
Etik kısmına girebilirsin. O yüzden destekliyorum zaten. Hehe.

Az biraz sağduyu ile her şey hallolur. O da yoksa düzgün bir private tracker'a girmeye çalış ne olacak?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Etik kısmına girebilirsin. O yüzden destekliyorum zaten.
Bunu biraz daha açar mısın? Yani insanların emeğiyle ürettiği şeyi korsan kullanmayı mı destekliyorsun yoksa başka bir şey mi dedin?

Ben neden korsan kullanmıyorum? Çünkü ücretsiz ve açık kaynak yazılımların benim için yeterli olduğunu keşfettim. Çevremizde o kadar çok uygulama var ki ücretli olanları kullanmaya gerek kalmıyor. Oyunlar için bir şey diyemem, ben zaten pek oyun oynamıyorum. :)

RedLegendary

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Bunu biraz daha açar mısın? Yani insanların emeğiyle ürettiği şeyi korsan kullanmayı mı destekliyorsun yoksa başka bir şey mi dedin?

Ben neden korsan kullanmıyorum? Çünkü ücretsiz ve açık kaynak yazılımların benim için yeterli olduğunu keşfettim. Çevremizde o kadar çok uygulama var ki ücretli olanları kullanmaya gerek kalmıyor. Oyunlar için bir şey diyemem, ben zaten pek oyun oynamıyorum. :)
Hayır, biraz daha açmam. Evet, oyunlar için konuşuyorum. Onun dışında mümkün olduğunca FOSS kullanmaya çalışıyoruz tabii.