Entity303 Araştırması Günlük 1 "50 den fazla ağaç inceledim"

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben Hiracles bu entity303 denilen olay fazla kulağıma çalınmaya başladı gerek abilerim gerek küçüklerim olsun gelip bana "abi entity303 den korkuyormusun ?" diyenlerden tutun "Kaancım entity303 hakkında ne diyorsun ?" diye soran abilerim ve küçüklerim var.Gına geldi artık ve bir araştırma günlüğü başlattım.
Duyduğum ve bildiğim kadarı ile belirtiler:
1_Ağaçların karışması
2_Evlerin yanması
3_Minecraft dosyaları arasında "303" isimli bir dosya bulunması
4_şahsın bizzat ortaya çıkması
5_oyuncuların skinine bürünmesi
6_''makewish '' yazıyormuş
başka bilen varsa yazarsa sevinirim araştırırım ve bildiğim kadarıyla crackle de premiumla da bu şahısla karşılaşabiliyormuşuz.

İlk çektiğim video yada diğer tabirle günlükte 1.8.1 crack ile 50 den fazla ağaç inceledim.Aynı işlemi premium ilede bir sonraki günlükte tekrarlıyacağım.

Video:

İlginizi ve görüşlerinizi bekliyorum....

Dostlarım: @onikiasd @Schaffer79 @Kalerda @ILPortals @EliteGamer @Gedehamsen

Son düzenleme:

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Entity 303 diye bir şey yok. Forumda milyonlarca konu varken hala araştırmaya çalışma bence. Olsaydı birimize çıkardı ve entity 303 için gelişmiş bir yapay zeka yazılması gerektiği için 9 yıllık bilgisayarımda oyunu 70 fps de oynayamazdım.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Entity 303 diye bir şey yok. Forumda milyonlarca konu varken hala araştırmaya çalışma bence. Olsaydı birimize çıkardı ve entity 303 için gelişmiş bir yapay zeka yazılması gerektiği için 9 yıllık bilgisayarımda oyunu 70 fps de oynayamazdım.
bende olmadığını kanıtlamak için bu videoları çekeceğim zaten insanlar o kadar duyduklarına inanmaya alışmışki böyle bir adamın olduğunu mojangdan birini bıçaklayıp youtube ve mojangı hacklediğini söyleyecek kadar saflar, ve sanırım milyonlarca konu yok arama bölümünden bir bak derim :D

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende olmadığını kanıtlamak için bu videoları çekeceğim zaten insanlar o kadar duyduklarına inanmaya alışmışki böyle bir adamın olduğunu mojangdan birini bıçaklayıp youtube ve mojangı hacklediğini söyleyecek kadar saflar,
Bu forumda ona inanan biri olduğunu sanmıyorum. Bunu inananlara göstermek lazım

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu forumda ona inanan biri olduğunu sanmıyorum. Bunu inananlara göstermek lazım
olduğunu sanıyorum çünkü bana gelip bu olayı soran insanlar bu forumda kayıtlılar.... ve acı bir gerçek bu forumda 10 yaşındaki çocuklarda var muhtemelen

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
olduğunu sanıyorum çünkü bana gelip bu olayı soran insanlar bu forumda kayıtlılar.... ve acı bir gerçek bu forumda 10 yaşındaki çocuklarda var muhtemelen
İnansa nolcak inanmasa nolcak. Kanıtlamaya gerek yok. Bari bîrak da çocuklar oyundan daha fazla zevk alsınlar.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forum günlükleri 1 "Entity303'e inananlar veya olmadığı halde araştıranlar"

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnansa nolcak inanmasa nolcak. Kanıtlamaya gerek yok. Bari bîrak da çocuklar oyundan daha fazla zevk alsınlar.
Ya buda Herobrine dönüşür zaten, mojang açıklama yapar böyle bir şey yok sonra güncellemeye yazarlar Herobrine kaldırıldı ben bunların mojangın oyunları olduğunu düşünüyorum... bakalım bir şey olacakmı :D[DOUBLEPOST=1424976984,1424976935][/DOUBLEPOST]
Forum günlükleri 1 "Entity303'e inananlar veya olmadığı halde araştıranlar"
insanların olmadığını görmeleri için yaptığımı açıklamış olmam lazım,

Baskomser255

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Güzel bir konu düşünülmeli tartışmalı bir konu ama bazen ağaçlar yanıyor durduk yere bence oyunda garip şeyler olabilir

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yihehe harbiden inanan varmı buna ya ?
aslında hepsinin açıklaması var elbette tek tek başlayayım
1_Ağaçların karışması
2_Evlerin yanması
3_Minecraft dosyaları arasında "303" isimli bir dosya bulunması

4_şahsın bizzat ortaya çıkması
1_muhtemelen minecraft world oluşturulurken kodlama crash yemiş olabilir bu yüzden blocklarda karışklık yaşanmıştır veya bir arkadaşımız post kasmak için texturelerle oynayıp yapmış olabilir.
2_ @Cuaresma45 in dediği gibi şimşek olabilir ancak yağmur yağdığı için sönmesi gerekmezmi ancak adam toggledownfall yapmıştır o ateş de fırtınadan kalma bir şimşeğin kalıntısıdır
3_minecraft ın kodlaması aklımızın alamiyacağı kadar çok ve adam bu dosyalara tek tek isim verse verebilcek isim kalmaz o yüzden numaralandırmış olsa hem sırası belli olur hemde isim kıtlığı yaşanmaz ve minecraftın kodlaması 303 üde geçer bence sadece sıradan bir sayı :)
4_bence post yapmak için uydurulmuş creepypasta (doğru yazdımmı) beğeni veya popiler olmak için sunulmuş yapmacık bir fotoğraf hepimiz biliyoruzki mojang bunu bizden habersiz yapmaz adam güncellemede gelen en küçük ayrıntıyı bile söylüyor bunumu söylemeyecek :)[DOUBLEPOST=1424978181,1424978113][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar demişsiniz hala buna inanan var mı diyede hala var merak etmeyin.
mojanga gidip dilekçe tarzında yazalımmı forum adına eğer cevap gelirse herkesin zihni aydınlanmış olur doğruyu görürüz ?