Hiracles
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Ben Hiracles bu entity303 denilen olay fazla kulağıma çalınmaya başladı gerek abilerim gerek küçüklerim olsun gelip bana "abi entity303 den korkuyormusun ?" diyenlerden tutun "Kaancım entity303 hakkında ne diyorsun ?" diye soran abilerim ve küçüklerim var.Gına geldi artık ve bir araştırma günlüğü başlattım.
Duyduğum ve bildiğim kadarı ile belirtiler:
1_Ağaçların karışması
2_Evlerin yanması
3_Minecraft dosyaları arasında "303" isimli bir dosya bulunması
4_şahsın bizzat ortaya çıkması
5_oyuncuların skinine bürünmesi
6_''makewish '' yazıyormuş
başka bilen varsa yazarsa sevinirim araştırırım ve bildiğim kadarıyla crackle de premiumla da bu şahısla karşılaşabiliyormuşuz.
İlk çektiğim video yada diğer tabirle günlükte 1.8.1 crack ile 50 den fazla ağaç inceledim.Aynı işlemi premium ilede bir sonraki günlükte tekrarlıyacağım.
Video:
İlginizi ve görüşlerinizi bekliyorum....
Dostlarım: @onikiasd @Schaffer79 @Kalerda @ILPortals @EliteGamer @Gedehamsen
Ben Hiracles bu entity303 denilen olay fazla kulağıma çalınmaya başladı gerek abilerim gerek küçüklerim olsun gelip bana "abi entity303 den korkuyormusun ?" diyenlerden tutun "Kaancım entity303 hakkında ne diyorsun ?" diye soran abilerim ve küçüklerim var.Gına geldi artık ve bir araştırma günlüğü başlattım.
Duyduğum ve bildiğim kadarı ile belirtiler:
1_Ağaçların karışması
2_Evlerin yanması
3_Minecraft dosyaları arasında "303" isimli bir dosya bulunması
4_şahsın bizzat ortaya çıkması
5_oyuncuların skinine bürünmesi
6_''makewish '' yazıyormuş
başka bilen varsa yazarsa sevinirim araştırırım ve bildiğim kadarıyla crackle de premiumla da bu şahısla karşılaşabiliyormuşuz.
İlk çektiğim video yada diğer tabirle günlükte 1.8.1 crack ile 50 den fazla ağaç inceledim.Aynı işlemi premium ilede bir sonraki günlükte tekrarlıyacağım.
Video:
İlginizi ve görüşlerinizi bekliyorum....
Dostlarım: @onikiasd @Schaffer79 @Kalerda @ILPortals @EliteGamer @Gedehamsen
Son düzenleme: