Entity303 Araştırması Günlük 1 "50 den fazla ağaç inceledim"

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Buna nasıl inanıyorlar merak ediyorum. Öncelikle oyun 7 yaş üzeri. 7 yaş üzeri oyunda böyle korkunç şeyler olacağını mı sanıyorsunuz?

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
korkunçmu la nesi korkunç pixelin nesinden korkacaz
mesut anlamadın sanırım amacımı :D[DOUBLEPOST=1424978566,1424978526][/DOUBLEPOST]
Buna nasıl inanıyorlar merak ediyorum. Öncelikle oyun 7 yaş üzeri. 7 yaş üzeri oyunda böyle korkunç şeyler olacağını mı sanıyorsunuz?
ne yazıkki var ve bunların önüne geçmeye çalışıyorum. ayrıca araba çalma ve puan toplama vahşet ile itam edildi.Böyle bir ülkede yaşıyoruz ne yazıkki

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mesut anlamadın sanırım amacımı :D
kesinlikle anlamadım ._.
sadece şakaydı elbette anladım entity 303 ün tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu kanıtlamaya çalıştın
ayrıca videonun yarısından çoğu yok mu bendemi gözükmüyor ?
bu arada videolarda uygulamayı arttırıp konuşmayı düzenlemişsin :p
bu arada belirtileri öğrendim makewish yazıyormuş ekranın altında birde senin skinine bürünüyormuş
mc ye crash verdirtiyormuş

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kesinlikle anlamadım ._.
sadece şakaydı elbette anladım entity 303 ün tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu kanıtlamaya çalıştın
ayrıca videonun yarısından çoğu yok mu bendemi gözükmüyor ?
bu arada videolarda uygulamayı arttırıp konuşmayı düzenlemişsin :p
bu arada belirtileri öğrendim makewish yazıyormuş ekranın altında birde senin skinine bürünüyormuş
mc ye crash verdirtiyormuş
renderda hata olmuş yeniden renderlayıp upload ediyorum,

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar o karakter oyunumuza gördüğüm kadarıyla bir kod ile giriyor bu kod ha virüsle girer MC nize yada siz eklersiniz bizzat sırf meraktan eklemiştir eklmez olaydım dosyayı siliyom tekrar geliyor siliyom tekrar geliyor en sonunda direk .minecraft'ı sildim direk :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar o karakter oyunumuza gördüğüm kadarıyla bir kod ile giriyor bu kod ha virüsle girer MC nize yada siz eklersiniz bizzat sırf meraktan eklemiştim eklmez olaydım dosyayı siliyom tekrar geliyor siliyom tekrar geliyor en sonunda direk .minecraft'ı sildim direk :D

(Kırk kere silip baştan yazdım iPad sağolsun )

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Entity303 çok sorun oldu artık Vikipediye bile entity303ü eklemişler kaldırdım(izinli düzenleme yaptım). Sırf entity303 yalanları yüzünden oyunu oynamayan, silen nooblar var. Bence uzatmayın bunu Yok öyle bir şey diyip inananları iplemeyelim :S ,zaten inananlarda. 9-10-11 yaşındaki cocuklar.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Entity303 çok sorun oldu artık Vikipediye bile entity303ü eklemişler kaldırdım(izinli düzenleme yaptım). Sırf entity303 yalanları yüzünden oyunu oynamayan, silen nooblar var. Bence uzatmayın bunu Yok öyle bir şey diyip inananları iplemeyelim :S ,zaten inananlarda. 9-10-11 yaşındaki cocuklar.

boşver silsinler daha iyi çocuklardan kurtuluyoruz

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Korkunçlu karı mı eklesek. Bütün nooblar silsin oyunu.
Adını buldum bile noobsavar karı

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
yihehe harbiden inanan varmı buna ya ?
aslında hepsinin açıklaması var elbette tek tek başlayayım
1_Ağaçların karışması
2_Evlerin yanması
3_Minecraft dosyaları arasında "303" isimli bir dosya bulunması

4_şahsın bizzat ortaya çıkması
1_muhtemelen minecraft world oluşturulurken kodlama crash yemiş olabilir bu yüzden blocklarda karışklık yaşanmıştır veya bir arkadaşımız post kasmak için texturelerle oynayıp yapmış olabilir.
2_ @Cuaresma45 in dediği gibi şimşek olabilir ancak yağmur yağdığı için sönmesi gerekmezmi ancak adam toggledownfall yapmıştır o ateş de fırtınadan kalma bir şimşeğin kalıntısıdır
3_minecraft ın kodlaması aklımızın alamiyacağı kadar çok ve adam bu dosyalara tek tek isim verse verebilcek isim kalmaz o yüzden numaralandırmış olsa hem sırası belli olur hemde isim kıtlığı yaşanmaz ve minecraftın kodlaması 303 üde geçer bence sadece sıradan bir sayı :)
4_bence post yapmak için uydurulmuş creepypasta (doğru yazdımmı) beğeni veya popiler olmak için sunulmuş yapmacık bir fotoğraf hepimiz biliyoruzki mojang bunu bizden habersiz yapmaz adam güncellemede gelen en küçük ayrıntıyı bile söylüyor bunumu söylemeyecek :)[DOUBLEPOST=1424978181,1424978113][/DOUBLEPOST]
mojanga gidip dilekçe tarzında yazalımmı forum adına eğer cevap gelirse herkesin zihni aydınlanmış olur doğruyu görürüz ?
Buna yakın bi açıklama aslında entity mi ole bi **** sey bi abiin ***** attın bi seydir. minecraftt'ın yeni bir mob cıkcağı zaman yanlısıkla oyunun icine girme olayınıdır. Çünkü mob daha tam yaratılmadı için ole olmuştur ama o entinty 303 ***** bile yapamaz atıyolar