- En iyi cevaplar
- 0
Cinlerin düğünümü? Benle dalgamı geçiyorsun?Yanlış bir bilgi, dedem 98 yasinda suan. 50 li yaslarda orakla ot bicmeye gitmis. Meradan donerken değirmen var yolun ustunde orda cinlerin düğününü görmüş. Ve daha birçok olay değirmeni görmek için İzmit Akmeşe Değirmeni gibi şeyler yazın çıkar. Bir kerede buna dedemle ayni o dada kaliyorduk. O zamanlarda 93 yasinda falan yanlis hatirlamiyosam. Dedem tuvalete kalkti. Dedem cama dogru yoneldi camin kenarindan bakti. Ve askerler var orda dedi ben baktim kimse yok ama ayak basma seslerini duyabiliyordum. O değirmene doğru gidiyorlarmis. Degirmenle evin arasida 200 mt. falan. Dedemde baya sagliklidir. Senden benden hizli yurur. Hic yalan soyledigini gormedim. Akli basinda. Hem yalan soylese o sesleri nasil duymiyim. Yani bundan ne çıkarıyoruz? O varlıklar bizi görebilir ve arada bizde onları görebiliriz ama pek sık değil sanırım.
↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩
En iyisi saçma sapan hurefelere inanacağınıza araştırın!
Deden halisülasyon görmüş olabilir.Ya da yaşı 98 rüyasını gerçek sanmış olabilir.Benim rahmetli dedemde aysaymaydı (unutkanlık hastalığı) ama bazen geçmişi hatırlayıp anlatırdı.Bazende önceden gördüğü halisülasyonları yüraları vs.. Gerçek aanıp anlatırsı.Ben burda dedenide suçlamıyorum.İnsanlık hali 98 yaşında halisülasyon görmek türaları gerçek sanmak vb..