Skripti Nasıl Buldunuz?

• Güzel

Kullanılan: 13 54.2%
  • Kötü

Kullanılan: 4 16.7%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 6 25.0%
  • Böyle Kalsın İyi

Kullanılan: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu konuma bakarsan ben onu ne zaman eklemişim ayrıca ben bu projeye başlamadan önce her ayrıntıyı düşündüm bina geliştirmeleri bina seviye top 5 çok para harcayanlar falan saysam bitmez ben projelere başlamadan bile neleri yapacağımı adım adım düşünen biriyim projeyle ilgili bir çalışma henüz yürütmedim ancak önemli olan fikir fikir olduğunda gerisi gelir bunu unutma.
kardeşim sanırım anlamıyorsun benim skriptimin konusu FARMVILLE değilmi ? ee farm villein fikrini ilk sen mi buldun onlar oyunu yaparken ? ben eğer fikir hırsızlığı yapmışsamda onlardan yapmışımdır sen ne hakla adamların fikrini sahipleniyorsun böyle ? veya konunu görmediğim halde ben çaldın da benden çaldın senin sunucu actigini bile bilmiyorum ben istediğin kadar düşün ne yapcağını onları gerçekleştiremediğin sürece "hayal" olarak kalır.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
kardeşim sanırım anlamıyorsun benim skriptimin konusu FARMVILLE değilmi ? ee farm villein fikrini ilk sen mi buldun onlar oyunu yaparken ? ben eğer fikir hırsızlığı yapmışsamda onlardan yapmışımdır sen ne hakla adamların fikrini sahipleniyorsun böyle ? veya konunu görmediğim halde ben çaldın da benden çaldın senin sunucu actigini bile bilmiyorum ben istediğin kadar düşün ne yapcağını onları gerçekleştiremediğin sürece "hayal" olarak kalır.
Minecraft zaten bir Hayal gerçekleştirme oyunu olduğundan bana oldukça fazla imkan sağlıyor her türlü oyunu uyarlıyorum.
Neyse konuyu daha fazla baltalamayalım yap yapabildiğini.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
FarmVille benim projemdi bunu ilk düşünen benim konumdada bulabilirsiniz fikir hırsızlığı yapmanız hoş değil.

Bu dediğini ben yapıyorum. FarmVille'yi minecraft'a uyarlama projesi ilk olarak bana ait arkadaş sağolsun fikir hırsızlığında bulunmuş.
Paketini çıkartıyorum zaten map ile birlikte yakında foruma atarsam göz gezdirirsin bir ara

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaş senin çalışmanın kısa versiyonunu yapmaya çalışıyordu sanırım, 528 satır mı neymiş diye yakınıyordu.
Ben pek bişi göremedim tabi .s
Ama Çalışman güzel, uğraşlarına değmiş gibi görünüyor.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaş senin çalışmanın kısa versiyonunu yapmaya çalışıyordu sanırım, 528 satır mı neymiş diye yakınıyordu.
Ben pek bişi göremedim tabi .s
Ama Çalışman güzel, uğraşlarına değmiş gibi görünüyor.
evet bana plugin yaptığını söylemişti. geçen gün oynayım dedim sanırım level atlamak biraz zor oluyor belki oranlarını azaltabilirim onların

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika olmuş arkadaşların dediği gibi bence de sunucusu açılırsa hoş olur. Başarılarının devamını dilerim. :D