kardeşim sanırım anlamıyorsun benim skriptimin konusu FARMVILLE değilmi ? ee farm villein fikrini ilk sen mi buldun onlar oyunu yaparken ? ben eğer fikir hırsızlığı yapmışsamda onlardan yapmışımdır sen ne hakla adamların fikrini sahipleniyorsun böyle ? veya konunu görmediğim halde ben çaldın da benden çaldın senin sunucu actigini bile bilmiyorum ben istediğin kadar düşün ne yapcağını onları gerçekleştiremediğin sürece "hayal" olarak kalır.Sunucu konuma bakarsan ben onu ne zaman eklemişim ayrıca ben bu projeye başlamadan önce her ayrıntıyı düşündüm bina geliştirmeleri bina seviye top 5 çok para harcayanlar falan saysam bitmez ben projelere başlamadan bile neleri yapacağımı adım adım düşünen biriyim projeyle ilgili bir çalışma henüz yürütmedim ancak önemli olan fikir fikir olduğunda gerisi gelir bunu unutma.
Minecraft zaten bir Hayal gerçekleştirme oyunu olduğundan bana oldukça fazla imkan sağlıyor her türlü oyunu uyarlıyorum.kardeşim sanırım anlamıyorsun benim skriptimin konusu FARMVILLE değilmi ? ee farm villein fikrini ilk sen mi buldun onlar oyunu yaparken ? ben eğer fikir hırsızlığı yapmışsamda onlardan yapmışımdır sen ne hakla adamların fikrini sahipleniyorsun böyle ? veya konunu görmediğim halde ben çaldın da benden çaldın senin sunucu actigini bile bilmiyorum ben istediğin kadar düşün ne yapcağını onları gerçekleştiremediğin sürece "hayal" olarak kalır.
Paketini çıkartıyorum zaten map ile birlikte yakında foruma atarsam göz gezdirirsin bir araFarmVille benim projemdi bunu ilk düşünen benim konumdada bulabilirsiniz fikir hırsızlığı yapmanız hoş değil.
Bu dediğini ben yapıyorum. FarmVille'yi minecraft'a uyarlama projesi ilk olarak bana ait arkadaş sağolsun fikir hırsızlığında bulunmuş.
Mapına bakarım gerisini boşver.Paketini çıkartıyorum zaten map ile birlikte yakında foruma atarsam göz gezdirirsin bir ara
evet bana plugin yaptığını söylemişti. geçen gün oynayım dedim sanırım level atlamak biraz zor oluyor belki oranlarını azaltabilirim onlarınBir arkadaş senin çalışmanın kısa versiyonunu yapmaya çalışıyordu sanırım, 528 satır mı neymiş diye yakınıyordu.
Ben pek bişi göremedim tabi .s
Ama Çalışman güzel, uğraşlarına değmiş gibi görünüyor.
Güncellemeyi de bekleriz *-*evet bana plugin yaptığını söylemişti. geçen gün oynayım dedim sanırım level atlamak biraz zor oluyor belki oranlarını azaltabilirim onların
aklımda fikir kalmadı aslında sadece seker kamisi kakao vb gibi tarim seylerini ekleyebilirim o kadarGüncellemeyi de bekleriz *-*
arsa sistemini yap benceaklımda fikir kalmadı aslında sadece seker kamisi kakao vb gibi tarim seylerini ekleyebilirim o kadar
Plotme gibi bir arsa sistemi kullanılabilirse ben yapabilirimOtomatik Arsa. Aslında Hem Uğraştırır hemde Güzel Bir Proje olur. Doğru Sanki .-.
onu yapabilmem için hepsinin belli ayarladığım bir sürede olması lazım zaten şu an elimde o var ama wildskript gerektiriyor o yüzden eklemedimEkinlerin Üzerine Bakınca Süresi Çıkmasını Ekleyebilirsin.