- En iyi cevaplar
- 0
Alımlar nasıl olacak ? Rol bilgisine göremi yoksa ooc durumlara göre mi ?Alım Başlığına 1 hafta sonra Başlatırız.. Kral olacakları belirledikten sonra kadro ve krallık isimlerini renklerini belirleriz..
Alımlar nasıl olacak ? Rol bilgisine göremi yoksa ooc durumlara göre mi ?Alım Başlığına 1 hafta sonra Başlatırız.. Kral olacakları belirledikten sonra kadro ve krallık isimlerini renklerini belirleriz..
Yok abi eklemedimdostlarım varsa ben hep varım,yeni skypemi ekledinmi ? loginna
![]()
coldfire189Yok abi eklemedim
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ölen adam hortlamışAlımlar nasıl olacak ? Rol bilgisine göremi yoksa ooc durumlara göre mi ?
ölen değilde, gizli kalan diyelim...Ölen adam hortlamış![]()
Eklerim abicoldfire189
sunucu açılış tarihi bellimi ona göre krallık için başvuru yapacağım,, 1hafta yokum sınavlar saolsun.Alımları soru cevap şeklinde yapacağım.. Konsepti herkesin anladığından emin olup rpg ve survival deneyimi olan olgun kitleden seçeceğiz
Yada plan b .. Sadece 10 tane kralı belirleyip alım işlerini onlara bırakırız.. Zaten uyumsuz , rpg mantıgından yoksun oyuncuları krallar oyundan atabilecek...Atılanların yerine takviye isteyebilecekler.
Lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın..
Arkadaş ekibiyle gelsin herkes diyenler alım başlıklarını kendileri açabilirler.. Ben oyunu anlatan daha güzel bir metin hazırlayıp kendilerine veririm
Yada alımları biz yaparz.. Siz karar verin...
krallık para ilemi ben olmak istiyorum daAlımları soru cevap şeklinde yapacağım.. Konsepti herkesin anladığından emin olup rpg ve survival deneyimi olan olgun kitleden seçeceğiz
Yada plan b .. Sadece 10 tane kralı belirleyip alım işlerini onlara bırakırız.. Zaten uyumsuz , rpg mantıgından yoksun oyuncuları krallar oyundan atabilecek...Atılanların yerine takviye isteyebilecekler.
Lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın..
Arkadaş ekibiyle gelsin herkes diyenler alım başlıklarını kendileri açabilirler.. Ben oyunu anlatan daha güzel bir metin hazırlayıp kendilerine veririm
Yada alımları biz yaparz.. Siz karar verin...
Daha 1 Aydan Önce Bitmez.. Daha bile uzun sürebilir.. Merak etme..sunucu açılış tarihi bellimi ona göre krallık için başvuru yapacağım,, 1hafta yokum sınavlar saolsun.
Bedava.. Belki ilgi çekerse daha sonraki serverlarda bağış yapanları kral yapabiliriz.. Ama su anda bu sunucudan para kazanmayacağız..krallık para ilemi ben olmak istiyorum da
Kafamdaki köy yerlleşimine en uygun traviandı.. Ayrıca sadece 1 tane travian resmi var..Projeyi traivan resimleri kullanarak açıklaman dışında hoş![]()