FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Alımları soru cevap şeklinde yapacağım.. Konsepti herkesin anladığından emin olup rpg ve survival deneyimi olan olgun kitleden seçeceğiz
Yada plan b .. Sadece 10 tane kralı belirleyip alım işlerini onlara bırakırız.. Zaten uyumsuz , rpg mantıgından yoksun oyuncuları krallar oyundan atabilecek...Atılanların yerine takviye isteyebilecekler.
Lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın..
Arkadaş ekibiyle gelsin herkes diyenler alım başlıklarını kendileri açabilirler.. Ben oyunu anlatan daha güzel bir metin hazırlayıp kendilerine veririm
Yada alımları biz yaparz.. Siz karar verin...

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alımları soru cevap şeklinde yapacağım.. Konsepti herkesin anladığından emin olup rpg ve survival deneyimi olan olgun kitleden seçeceğiz
Yada plan b .. Sadece 10 tane kralı belirleyip alım işlerini onlara bırakırız.. Zaten uyumsuz , rpg mantıgından yoksun oyuncuları krallar oyundan atabilecek...Atılanların yerine takviye isteyebilecekler.
Arkadaş ekibiyle gelsin herkes diyenler alım başlıklarını kendileri açabilirler.. Ben oyunu anlatan daha güzel bir metin hazırlayıp kendilerine veririm
sunucu açılış tarihi bellimi ona göre krallık için başvuru yapacağım,, 1hafta yokum sınavlar saolsun.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
krallık para ilemi ben olmak istiyorum da

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
sunucu açılış tarihi bellimi ona göre krallık için başvuru yapacağım,, 1hafta yokum sınavlar saolsun.
Daha 1 Aydan Önce Bitmez.. Daha bile uzun sürebilir.. Merak etme..
krallık para ilemi ben olmak istiyorum da
Bedava.. Belki ilgi çekerse daha sonraki serverlarda bağış yapanları kral yapabiliriz.. Ama su anda bu sunucudan para kazanmayacağız..
Projeyi traivan resimleri kullanarak açıklaman dışında hoş :(
Kafamdaki köy yerlleşimine en uygun traviandı.. Ayrıca sadece 1 tane travian resmi var..

Alımları nasıl yapalım lütfen öneride bulunun..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Alımları nasıl yapalım siz karar verin!!!
Krallarmı alım yapsın.. Bizmi yapalım?

kalıassdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Krallar alım yapsın ayrı site veya benzeri bir şey yapın en son mesaj 24 martta atılmış bi durgunluk olmuş ama gerçekten yaparsanız ki olabilir gibi gerçekten çok güzel olur ne zamandır arıyorum buna benzer şeyler ayrıca serveri kurduktan sonra bi şikayet tavsiye gibi bir şey yapabilirsin krallarla iletişime geçip (nedense aklıma geldi :D ) yani umarım açılır bekliyoruz . :D