Firecraft Vanilla Survival / 1.10 / Whitelist / Başvurular Açılmıştır!

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Başvurulara herhangi bir cevap gelmeyecek mi?

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furquan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ne zaman açılcak??? Tam tarih olmasa da 3 aşağı 5 yukarı bir tarih verir misiniz?

Malebolge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverı bugün alacaktık ama rabisu'da kredi kartıyla ödeme haftaya açılacakmış. O yüzden farklı bir yöntem kullanmamız gerekebilir. Bu hafta içinde açılır diye umuyorum.

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverı bugün alacaktık ama rabisu'da kredi kartıyla ödeme haftaya açılacakmış. O yüzden farklı bir yöntem kullanmamız gerekebilir. Bu hafta içinde açılır diye umuyorum.
E Posta aracılığı ile yollanan başvuruları okuyormusunuz ve ne zaman cevap verebilirsiniz ?

Malebolge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
E Posta aracılığı ile yollanan başvuruları okuyormusunuz ve ne zaman cevap verebilirsiniz ?
Maillerin hepsini hem ben hem manofdemolition okuyor. Direkt server ip sini ve açılış zamanını atmayı düşünmüştük ancak açılışın bu kadar gecikeceğini tahmin edemedik. Ama merak etmeyin, başvuru ile uğraşan oyuncuların rastgele kişiler olmayacağını biliyoruz. Servera zarar vermeyecek, gruba uyum sağlayacak herkesi almaya çalışıyoruz. En kısa zamanda oyunda görüşmek dileğiyle...

SurvivalDelisi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaw kardeş şu serveri çok uzatmadan direk açsanız olmuyo mu ya serverde oynamak için can atıyorum :)

kaantrk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Kullanıcı adı: Keralis
-(Zorunlu değil) Skype: kaanturker5

-Minecraft oynarken ne yapmayı seversin?
Minecraft oynarken olabildiğince oyuncularla iletişim kurup anlaşmayı severim. tabii ki de oyunu bitirmeyi amaçlamayı severim. ( end’e gitmeyi)

-Başka oyuncularla ilişkilerin nasıldır?Dediğim gibi sosyal olmayı seven bir insanım.
-Minecraft`ı ne zaman oynamaya başladın?
Minecraft’ı 1.8 beta(2008-2009) sürümünden beri oynuyorum.
-Daha önce nasıl serverlarda oynadın? Arkadaşlarınla oynadın mı? Daha önce her türden serverde oynadım, evet arkadaşlarımla birçok kez oynadım.
-Serverımıza neden katılmak istiyorsun?
Serverinize minecraft’ın ilk multiplayer açıldıgında ki kurulan serverler gibi olduğunuz için katılmak istiyorum.
-Server hakkında ne düşünüyorsun?
Buda sorumu ? Serveri sevdim yoksa neden bunları yazmakla uğraşıyım.
-Başkalarının yaptıklarını bozmayı sever misin?
Bozmayı hemen hemen herkes sever, önemli olan bu isteği kontrol altına almaktır ben kontrol edeceğimi düşünüyorum.
-Hangi youtube kanallarını takip ediyorsun? Çok fazla var, büyük kanalları zaten takip ediyorum, LoL, Minecraft, CS:GO, kanallarının bir çoğunu takip ediyorum.
-Ama her şeyden önce güvenilir misindir?
Evet güvenilir bir insanımdır, haksızlığı ve ihaneti hiç sevmem.

Malebolge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaw kardeş şu serveri çok uzatmadan direk açsanız olmuyo mu ya serverde oynamak için can atıyorum :)
Dediğim gibi dün açacaktık ama ödemede sorun çıktı. Yoksa beklemek için bir sebep kalmadı.
Cidden güzel. Umarım başarılı olursunuz...
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Sizi de aramıza bekleriz ^^
Ben başvuruda nickimi yanlış yazmışım düzeltme imkanım var mı ?
Mailinizi bugün aldım. Tabii sorun olmaz.

TheMuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder çok güzelde vanilla olması sorun.Tutmaya bilir faka İnşAllah tutar.