- En iyi cevaplar
- 0
Aynen.* yani tüm perm'ler var bizde :C
Aynen.* yani tüm perm'ler var bizde :C
Abi peki ben nasıl yenebilirim? (üstte detay belirtmiştim)
Üzgünüm dostlar, kısa süre elektrik kesildi.
Ama öyle garip bir şey ki, zarar vermeyeceklerini bilsem dahi yine korkuyorum garip bir fobi :/Bu korkunun ne kadar yersiz olduğunu şöyle açıklayayım, eğer korkuyorsan demek ki sana zarar vermelerinden endişeleniyorsun. Şöyle düşün, yapmak isteseler ve yapabilecek olsalar şu ana kadar yapmazlar mıydı? Şu ana kadar başına böyle bir şey gelmediğine göre bu endişen yersiz. Yaşın ilerledikçe açılır bu korkun. Muhtemelen zamanında bu tür şeylere çok kafa yordun veya yoruyorsun. Başka şeylerle ilgilen ve boş kalma, boş bir kafa şeytanın çalışma odasıdır. B)
Ayet'ül Kürsi ve son 3 surenin okunması faydalıymış bu konuda, korunma açısından. Ben de tavsiye ederim. (İhlas - Felak - Nas sureleri)
Ama öyle garip bir şey ki, zarar vermeyeceklerini bilsem dahi yine korkuyorum garip bir fobi :/
Bazıları zevk için sokuyorÇağrınızı aldık. B)
@MinecraftModları Öncelikle arı türleri hakkında bilgi edinmekle başlayabilirsin. Seni sokan arı korktuğu için böyle bir tepki vermiş, elbisenden kaçamadığı için seni tehdit olarak algılayıp sokmuş. Rahatlamaya çalış, böyle şeyler olur ama korkmanı gerektirmez. Arılar bu mevsimde çok var ama uçup giderler genelde, bal arıları özellikle, karışmadığın sürece saldırmazlar.
Al bu da hediyem olsun:
(0:30'a kadar pek bir şey yok, atlayıp öyle dinleyebilirsin.)
BiliyorumBazıları zevk için sokuyor.
Merak etme, ben ve @BurnerTroll onların beyinlerinin sağ lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götüreceğiz ( bunu bilinçaltıma kazıyan Skilachi adlı arkadaşa teşekkürler)Bazıları zevk için sokuyor.
Sol lobu bana bırakınMerak etme, ben ve @BurnerTroll onların beyinlerinin sağ lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götüreceğiz ( bunu bilinçaltıma kazıyan Skilachi adlı arkadaşa teşekkürler)
Heryerde trolluyorsun. [emoji23]Benimde silah fobim var ama silahlı oyunlar oynayabiliyorum (SAO 2) , ben nasıl yenebilirim gari?
Biri AchluophobiaBurayı terk et
(2 fobini söylesene .-.)