Forum Kültürü ve Etik

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar burda tartışmaktan kasıt bir konu hakkında tartışmaktır. Kavga etmek değil. Lütfen buna dikkat edelim. Lise 1 de öğretiyorlardı Tartışma adı altında bir konu, hâla öğretiyorlar mı bilmiyorum ama öğretiyorlarsa ordan hatırlarsınız :)

P.S: Lise 2
yok daha öğretmediler bu sene müfredat değişti zaten

dheguy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kavga cikmisti yoneticiler konusmasaydi hala surcekti

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
O nasıl olacak ?
Gayet kolay aslında. Tek yapılması gereken foruma üye olan ilk kişiye bu maddelerin olduğu mesaj gidecek, ilk haftası konu açması yasak olacak, bakılacak yorumlarına ona göre foruma dahil edilip forumdaki kalite artacak.

DeathUndead

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstediğini de 15 kasımdan beri hiçbir sorun yok , eski sorunları da en yakın zamanda düzelteceğim.Dediklerinin yalnızca 3 tanesinde yazım ve noktalama işareti hatası var.Adamın işi kalmamış benimle uğraşmaya çalışıyo.[DOUBLEPOST=1386156265,1386156026][/DOUBLEPOST]
Noktalama işaretinin pek önemli olacağını sanmıyorum örneğin @akıllıminecraft yazım kurallarına uymasada seviliyor ama yine de dikkat etse iyi olur.Sadece Türkçe'yi öldürmesin.
Çok haklısın kardeşim.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi burada rütbeyle adam olunmaz diyenlerin geneli yarın o ulaşamadıkları rütbelere gelince adamlık taslıyorlar.
Sözlerimle kimseyi hedef almadım, ancak şahit olduğum çok kişi var bu şekilde. Bunu deyince aklıma Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş atasözü geldi.
Bakın yanlış anlamayın ben rütbesi olanların yüksek olduğunu savunmuyorum sadece olaya objektif yani tarafsız bakıtığımda gördüklerimi söylüyorum...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Şimdi burada rütbeyle adam olunmaz diyenlerin geneli yarın o ulaşamadıkları rütbelere gelince adamlık taslıyorlar.
Sözlerimle kimseyi hedef almadım, ancak şahit olduğum çok kişi var bu şekilde. Bunu deyince aklıma Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş atasözü geldi.
Bakın yanlış anlamayın ben rütbesi olanların yüksek olduğunu savunmuyorum sadece olaya objektif yani tarafsız bakıtığımda gördüklerimi söylüyorum...
Tamamen katılıyorum dostum.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni mi Örnek Aldın? Aldıysan Söyle Valla bir şey Demem Senin Görüşündür. Ben Sadece Şunu Diyorum Beni Bilen Bilir Bilmeyenede Kendimi Anlatcak Değilim...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
İstediğini de 15 kasımdan beri hiçbir sorun yok , eski sorunları da en yakın zamanda düzelteceğim.Dediklerinin yalnızca 3 tanesinde yazım ve noktalama işareti hatası var.Adamın işi kalmamış benimle uğraşmaya çalışıyo.[DOUBLEPOST=1386156265,1386156026][/DOUBLEPOST]
Çok haklısın kardeşim.
Yapmadığın şeyleri başkasına yapın deme uğraşmayalım

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yaklaşık yirmi gündür yapmaya çalışıyorum ve yapıyorum.Yapmak istemiyorsan zorunda değilim dersin, gidersin.Ben kimseyi yapması için zorlamıyorum.Sadece yapmalısınız diyorum.
Noktalama işaretlerine bu kadar kafayı taktığın halde hala yanlış yazıyorsun.

DeathUndead

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlış yazmış olabilirim ; görmemiş olabilirim,unutmuş olabilirim ya da Türk Dili Ve Edebiyatı'nda bilmediğim şeyler vardır.Ayrıca az önce yazdığım cümlede hiçbir yanlış görmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...