Forum neden bu kadar saçmalaştı

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu durum hakkında ve gelen diğer öneriler hakkında görüşmeleri yapacağım. En kısa zamanda engel olan kuralların esnetilmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim. Buna emin olabilirsiniz. Size kesinlikle hak veriyorum. Ve ben üreten çalışan kişinin yanındayım her zaman. Kimsenin önüne taş koymayı değil aksine destek olmayı amaçladım her daim. Umarım sizlerinde bana verdiği destek ile güzel değişimlere sebep oluruz. İyi forumlar.
Eğer satışa izin verilirse bazıları bunu yanlış anlayacak gibime geliyor benim. Bence sadece mimari ve eklenti konusuna açın. Sonra yok efendim pre satılır 12 Tl'ye yok şu sunucuda şu satılır bu kadara. Demek istediğim açacaksanız da kısıtlayın.

Son düzenleme:

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Bazıları belki satış konusunu yanlış anlayacak gibime geliyor benim. Bence sadece mimari ve eklenti konusuna açın. Sonra yok efendim pre satılır 12 Tl'ye yok şu sunucuda şu satılır bu kadara. Demek istediğim açacaksanız da kısıtlayın.
Mevcut konuşmaların hiç birinde bu tarz boş konular ile ilgili bir kural değişimi konuşulmadı zaten. İçin rahat olsun.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen artık eskisi gibi değil forum. Eski isimler yok. Tario76, Droshe, Namepaxs, CmJustice, Craft_man bunlar artık yok.. Forumda çok nadir. Mesela hiç unutmam biri vardı oda banlandı unuttum :D[DOUBLEPOST=1436271391,1436271335][/DOUBLEPOST]Mesela By_Novem de vardı. RoninBT vardı eskiden.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen artık eskisi gibi değil forum. Eski isimler yok. Tario76, Droshe, Namepaxs, CmJustice, Craft_man bunlar artık yok.. Forumda çok nadir. Mesela hiç unutmam biri vardı oda banlandı unuttum :D[DOUBLEPOST=1436271391,1436271335][/DOUBLEPOST]Mesela By_Novem de vardı. RoninBT vardı eskiden.
Biz çok güzel yapı yapıyok tapın bize .s .s .s
------------------------------
(İmza)

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıl 2018:Nerde o eskiler forum çok saçmalaştı :D

Şunu bilin ki forum her zaman saçma gelir 2018 yılında belki bu zamanları özlücez.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Biliyorum Belki Yeri Degil Ama
Bu Kitle Biraz Bilgiliye Benziyor.
Sizden İstegim Tabi Bilenlerden.
Bana Skripti Öyrete Bilirmisiniz :)

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben burada ne tanınıyorum nede bir ortamım var hatta sürekli giren biride değilim ama ilk girdiğim gün ile şu an arasında bende kocaman bir fark görüyorum. Çoğunluk hazırcı, hiçbir yenilikçi paylaşım yok ve beyin yaşı ortalaması düşmüş.