Forumdaki ilk günlerdeki zamanlarınız

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş. Bunu konuşucaksan gel özelden konuşalım.
1 - Bir gün kalıcı olarak yasaklanacaksın ve benim sayemde yasaklanacaksın rahatsızlık vermeden ötürü.
2 - Neyini konuşayım? Hayır yani dediğin cümlede mantık tan eser yok.
3 - Mesaj elmastır beğeni alıntıdır lafın hem çok saçma hem de mantıksızdı çünkü her türlü mesajı kasarsın o hiç sorun değil.Önemli olan beğeni toplamaktır.
@BeyondBirthday Abi bak şimdi bu dediklerimden hiçbir şey anlamayacak sen de şahitsin.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1 - Bir gün kalıcı olarak yasaklanacaksın ve benim sayemde yasaklanacaksın rahatsızlık vermeden ötürü.
2 - Neyini konuşayım? Hayır yani dediğin cümlede mantık tan eser yok.
3 - Mesaj elmastır beğeni alıntıdır lafın hem çok saçma hem de mantıksızdı çünkü her türlü mesajı kasarsın o hiç sorun değil.Önemli olan beğeni toplamaktır.
@BeyondBirthday Abi bak şimdi bu dediklerimden hiçbir şey anlamayacak sen de şahitsin.
Bak sorun çıksın istemiyorum lütfen tartışma çıkartma.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ben değilim ben sadece sana bir espiri yapmıştım sende uzattın konuyu
bak şu 10 tl yi veriyim karşılığında sende benlen konuşma
''ben sadece sana bir espiri yapmıştım''
''Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş.''
Whats the point?
''.'' ne işe yarıyor? Esipiriden eser yok burada.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
''ben sadece sana bir espiri yapmıştım''
''Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş.''
Whats the point?
''.'' ne işe yarıyor? Esipiriden eser yok burada.
başı espiriydi + semih söyledi bana ve artık sus lütfen işim var şurada senin mesajlarına bakmaktan halledemiom!

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma İlk Sırf Yeni Açılan Hub Sunuculardan Haberdar Olmak Için Üye Olmuştum Bide Baktımki Bu Ortam Tamamen Farklı ^^ Arkadaş Çevrem İyice Genişledi Kendi Ekibimizi Kurduk Felan Çok Güzel Günlerdi Her Gidi Günler Be ^^ NOT:Gurubu Kuyalı Maxsimum 3 AY Olmuştur ^^