- En iyi cevaplar
- 0
Aynı Mesajı iki kere deme amacın nedir .-.Ben 2013'te katıldım.Hatırlamıyorum .-.
Aynı Mesajı iki kere deme amacın nedir .-.Ben 2013'te katıldım.Hatırlamıyorum .-.
Marifet mesaj da değil beğeni de. B)Ama biz 2013 ten beri üyeyiz fakat 2000 mesajımız var![]()
Ekimde katılmadım. eylülde katılmıştım ancak modlar inat olarak günler sonra sildi.bende onu diyom işte hatta sen ekimde katılmışsın ben ocakta katıldım
Tapatalktan nefret ediyorumAynı Mesajı iki kere deme amacın nedir .-.
Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş. Bunu konuşucaksan gel özelden konuşalım.Marifet mesaj da değil beğeni de. B)
1 - Bir gün kalıcı olarak yasaklanacaksın ve benim sayemde yasaklanacaksın rahatsızlık vermeden ötürü.Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş. Bunu konuşucaksan gel özelden konuşalım.
Bak sorun çıksın istemiyorum lütfen tartışma çıkartma.1 - Bir gün kalıcı olarak yasaklanacaksın ve benim sayemde yasaklanacaksın rahatsızlık vermeden ötürü.
2 - Neyini konuşayım? Hayır yani dediğin cümlede mantık tan eser yok.
3 - Mesaj elmastır beğeni alıntıdır lafın hem çok saçma hem de mantıksızdı çünkü her türlü mesajı kasarsın o hiç sorun değil.Önemli olan beğeni toplamaktır.
@BeyondBirthday Abi bak şimdi bu dediklerimden hiçbir şey anlamayacak sen de şahitsin.
Tartışma çıkaran sensin.Bak sorun çıksın istemiyorum lütfen tartışma çıkartma.
ben değilim ben sadece sana bir espiri yapmıştım sende uzattın konuyuTartışma çıkaran sensin.
''ben sadece sana bir espiri yapmıştım''ben değilim ben sadece sana bir espiri yapmıştım sende uzattın konuyu
bak şu 10 tl yi veriyim karşılığında sende benlen konuşma
![]()
başı espiriydi + semih söyledi bana ve artık sus lütfen işim var şurada senin mesajlarına bakmaktan halledemiom!''ben sadece sana bir espiri yapmıştım''
''Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş.''
Whats the point?
''.'' ne işe yarıyor? Esipiriden eser yok burada.
benden sonra üye olmuşsun benden çok mesajın var çünkü mesajlarım silindiiiii