Adamlar Lapisle Gelişip 5 v 1 Dalmalarından bıktık!Evlat bune şimdi ?
Kod:p4 dizip hack açarak adam kesmekten bıktık!
axitr bitti şimdi nitrado milletin parasını çalıp sunucu açtırıyor, 5 lira parası olan sunucu açıyorBüyük değişim diyor HahahahaŞu lanet olası axitr sunucularından bulaştı zaten lapis kardeşim ? Geldiği gibi giderler hepsi merak etme !
Lapis Kazmak Çok Sıkıcı Diye Ben Lapis İstemiyom Giderim Premde var zaten pre faction sunucularda oynarım(Iyi dime?)axitr bitti şimdi nitrado milletin parasını çalıp sunucu açtırıyor, 5 lira parası olan sunucu açıyor![]()
Bıktıysan oynamıyacaksın kardeşim zorla mı oynatıyorlar seni o serverde bi de sebep söylüyor hack kullanması içinAdamlar Lapisle Gelişip 5 v 1 Dalmalarından bıktık!
Aslında yapılması gereken açılan lapissiz sunuculara elimizden geldiği kadar destek vermemiz !Aynı konuşma defalarca farklı kişiler tarafından yapılıyor sonuç ? bende bu konuyu açmıştım bir sonuca varılmamıştı![]()
Bundan sonra lapissiz sunuculara desteği arttırıyoruz arkadaşlar , lapisli sunucular lapissiz sunuculara özensin !Evet madem bu kadar lapissiz serverlere istek var Klan kursam sadece lapissiz factionlarda oynasak gelmek isteyen varmı ?
Sana katılıyorum fakat o sunucularında reklamdan anlamaları gerek bence kendilerini yeterince tanıtmıyorlarki bulup oynayalım ki eminim şu forumda 10dan fazla lapissiz faction reklamı vardır fakat yeterince tanıtılmadığı için farkında bile değiliz[DOUBLEPOST=1438260473,1438260357][/DOUBLEPOST]Aslında yapılması gereken açılan lapissiz sunuculara elimizden geldiği kadar destek vermemiz !
Bence şöyle olmalı biri başı çekip grup veya konuşma başlatmalı oraya lapissiz faction isteyenleri eklemeli ve lapissiz factionlar oradan paylaşılmalı ve ilerde bu grup yayılmalı yeni gruplar oluşturmalıBundan sonra lapissiz sunuculara desteği arttırıyoruz arkadaşlar , lapisli sunucular lapissiz sunuculara özensin !
Bence kararlaştırılıp bir bölüm seçilmeli çünkü herkes tüm server sunucu bölümlerine bakmıyor bir bölüm belirlenmeliLapissiz faction açsam hardcore sunucu bolumunde paylassam sorun olurmu bulmasi kolay olur nede olsa