Forumun %75 'i Lapissiz Faction Istiyor. - Acilen Bölüm Açılmalı.

Haklımıyım?

• Evet - Çok Haklısın!

Kullanılan: 26 55.3%
  • Hayır! Haklı Değilsin.

Kullanılan: 21 44.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Adam hack açıyormuş lapissiz fakşın arıyormuşsun birde ondada hack açarsın :)

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı konuşma defalarca farklı kişiler tarafından yapılıyor sonuç ? bende bu konuyu açmıştım bir sonuca varılmamıştı:(

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkler çok risk almayı (lapissiz olunca oyuncu az oluyor) sevmiyor bence ki lapissiz sunucu fazla değil, istediğiniz gibi bir bölüm açılmasının mümkün olmayacağını düşünüyorum çünkü faction sunucular adında bölüm var.Lapis olsa da olmasa da sunucu factionsa aynı bölüme konur ?

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yapılması gereken açılan lapissiz sunuculara elimizden geldiği kadar destek vermemiz !
Sana katılıyorum fakat o sunucularında reklamdan anlamaları gerek bence kendilerini yeterince tanıtmıyorlarki bulup oynayalım ki eminim şu forumda 10dan fazla lapissiz faction reklamı vardır fakat yeterince tanıtılmadığı için farkında bile değiliz[DOUBLEPOST=1438260473,1438260357][/DOUBLEPOST]
Bundan sonra lapissiz sunuculara desteği arttırıyoruz arkadaşlar , lapisli sunucular lapissiz sunuculara özensin !
Bence şöyle olmalı biri başı çekip grup veya konuşma başlatmalı oraya lapissiz faction isteyenleri eklemeli ve lapissiz factionlar oradan paylaşılmalı ve ilerde bu grup yayılmalı yeni gruplar oluşturmalı

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapissiz faction açsam hardcore sunucu bolumunde paylassam sorun olurmu bulmasi kolay olur nede olsa[DOUBLEPOST=1438260561,1438260504][/DOUBLEPOST]Hardcore bolumunde 7 konu var aylardir