Forumun son durumu

Forum sizce ne durumda?

• Kullanılan toplam oy
    26

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Minecraft büyük bir kitle değişimine uğradı.
Eskiden Minecraft oynayanların %60'ı +15, %30 +13, %10 +9.
Youtuberlardır falandır filandır şu Gereksiz Oda IsmetRG saçmalığı vs. bitirdi Minecraftı. Önüne gelen minecraft oynuyor sunucu açıyor skript istiyor kendi pl mi yaptım diye hava atıyor.

Tabi bunun en başında suç Fare Düşmanı'nın. Minecraft'ı yaydı herkese. Herkeste çocuklara yaydı minecraftı.
Büyükler Minecraft oynarken kardeşlerine veya küçük kuzenlerine gösterdiler hava atmak için.

Şu anki güncel kitle: %5 +20, %20 +16, %30 +13, %45 +7 ...

Şimdi mantıken her +16 aynı zamanda +7 olmuyor mu? :(

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim biz skript konusu istemiyoruz açmayım mı diyelim? biz forumuz ama farklı forumuz bizde yardım konusu açanı banlıyoruz mu diyelim? kimse sebepsiz yere yasaklanmıyor merak etmeyin, 2.3 hesap açıp dolaşanlar genel bu düşenceye sahip, yeni bir hesap açıp gelmiş ama değişen bir şey yok foruma kattığı tek şey huzursuzluk.
Kitleyi yok etmek gibi bir olay yok dediğim şey kitleyi şekillendirecek yollar,konular,ilgili insanlar
Unuttuğunuz yaratıcılık ve samimiyet yeterli olur gibi bu yol için

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum kitlesinin düzeltile bilmesi 1 günlük iş değil ve sadece bize bağlı değil, hep yönetim suçlanıyor lafa gelince iş yapmayan biziz ama kimse dönüp bakmıyor ki ben foruma kötü deyip üyelerle tartışmaktan 2 hesap yasaklatıp 3. hesap ile gezmekten başka ne sağladım ne kazandırdım bu foruma? bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir askeri, asker bir ülkeyi kurtarır. Önce birbirimize örnek olmalıyız ki bahsi geçen skript konularına açan şahıslar anlasın minecraft'ın sadece skript den ibaret olmadığını, görüyorum sürekli forumda birbirine sataşanları, sürekli olay çıkartıp ortamın huzuruna bozanları, ele alınacak bir konusu ele alınacak bir emeği olmadığı halde bir iş çıkartanları eleştişirmekle kalmayıp çileden çıkartacak derece yazdığından haberi olmayanları, sürekli eski forum ortamı şöyleydi böyleydi diyerek bunu burada belirtiyorsunuz ama hala yerinde duran forum için bir gelecek uğruna çaba sarf edecek bir icraat yok. "Hiçbir zaman geçmişi ele alarak, geleceği planlayamazsın. Edmund Burke"
Küçük bir öneri: Konu dışı genel ve profiller dışında msn Türkçesini yasaklarsanız en azından karşımızdakini anlayabilecek durumda olan bir forum oluruz.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Bakın. Beni tam olarak anlayan biri çıktı gerçekten inanamıyorum. Şoktayım... Forum yönetimine suç atmıyoruz lakin, siz bu konuda bir karar vermek zorundasınız. Bakın ben forumda 3 yıldır varım. Çok zaman geçirdim, gördüm. Ki benden fazla burada olanlarda mevcut. Ben 2 kere moderatör başvurusu yaptım, kriterlere uyuyordum, alınmadım. Bazı moderatörleri görüyorum, uyarı,uyarı,uyarı şunada verelim, aha şunada verelim. Şimdi hiç bana biri gelip moderatörler herşeye bakamaz ki vs. şeyler demesin, bal gibi bakılır. Bakılamasa da, şu anki moderatörlerden daha potansiyeli olan kimseler bulunmakta forumda. Hadi moderatörleri geçtim, Kurallar. Bir sürü şey ekleniyor, biri de gelip demiyor ki üyelere empati kuralım. Onlar nasıl düşünüyor birde onların açısından bakalım. Diyorsanız da, Hani icraat ? Tekrar birileri düşünecek, Git söyle fikirlerini falan. Söyledikte ne oldu ? Zaman yok vs. vs. Ben sonuca bakarım kardeşim. Bu konuda tam anlamıyla böyledir. Birbirimize örnek olmalıyız elbet ama, sizinde yapmanız gerekenleri elinizden geldiğince iyi yapmanız gerekmekte ki bizde örnek olduğumuz ortamda yanmayalım...

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın. Beni tam olarak anlayan biri çıktı gerçekten inanamıyorum. Şoktayım... Forum yönetimine suç atmıyoruz lakin, siz bu konuda bir karar vermek zorundasınız. Bakın ben forumda 3 yıldır varım. Çok zaman geçirdim, gördüm. Ki benden fazla burada olanlarda mevcut. Ben 2 kere moderatör başvurusu yaptım, kriterlere uyuyordum, alınmadım. Bazı moderatörleri görüyorum, uyarı,uyarı,uyarı şunada verelim, aha şunada verelim. Şimdi hiç bana biri gelip moderatörler herşeye bakamaz ki vs. şeyler demesin, bal gibi bakılır. Bakılamasa da, şu anki moderatörlerden daha potansiyeli olan kimseler bulunmakta forumda. Hadi moderatörleri geçtim, Kurallar. Bir sürü şey ekleniyor, biri de gelip demiyor ki üyelere empati kuralım. Onlar nasıl düşünüyor birde onların açısından bakalım. Diyorsanız da, Hani icraat ? Tekrar birileri düşünecek, Git söyle fikirlerini falan. Söyledikte ne oldu ? Zaman yok vs. vs. Ben sonuca bakarım kardeşim. Bu konuda tam anlamıyla böyledir. Birbirimize örnek olmalıyız elbet ama, sizinde yapmanız gerekenleri elinizden geldiğince iyi yapmanız gerekmekte ki bizde örnek olduğumuz ortamda yanmayalım...
Üşenmedin mi kardeş :(

ama doğru