Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Biliyorum ben de fakirim.Titanfall diyeyim hiç oynamadım ama güzel gibi(60 dolar sanırım
neden oynamadığımı-oynayamadığımı- anlamışsınızdır
)
Biliyorum ben de fakirim.Titanfall diyeyim hiç oynamadım ama güzel gibi(60 dolar sanırım
neden oynamadığımı-oynayamadığımı- anlamışsınızdır
)
Bende oynuyordum, aynı senin dediklerin olduktan sonra bıraktım.Wolfteam oynuyordum 4 sene felan önce.(abiler basmadan,nakit ile oyun kazanılmadan önce)
Sebebi ise değişik bir şeylerin olmasıydı.
Hani strateji geliştirirdik,hayalet için ses kasardık,bomba için plan kurardık.Şurdan şu kurt gelir diye hesap yapardık.
Farklı bir FPS olduğu için seviyordum.
Sondan oyun bozuldu bıraktım tabi.
Farklı bir FPS oyunu varsa söyleyin de takılıyım,diğer shooterler birbirinin kopyası.
Robocraft güzel ama belirli bir yerden sonra sıkıyor (oraya gelene kadar bırakamıyorsun amaBende oynuyordum, aynı senin dediklerin olduktan sonra bıraktım.
Onu bırakınca SuddenAttack diye WolfTeama benzer güzel bir oyuna(SuddenAttack) Ä geçtim Vampir falan filan vardı oyunda.
Kapanmasaydı hala oynardım. SuddenAttack GX yada yabancı versiyonlarında oynayabilirsin onun dışında PointBlank ve RIP:Final Bullet oyunlarını OYNAMANI tavsiye ederim bunlar dışında Online Savaş oyunu :Robocraft'ı OYNAMANI öneririm.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
R.I.P.: Final Bullet Joygame'nin oyunu olduğuna göre WolfTeam'den farkı yoktur*Bende oynuyordum, aynı senin dediklerin olduktan sonra bıraktım.
Onu bırakınca SuddenAttack diye WolfTeama benzer güzel bir oyuna geçtim Vampir falan filan vardı oyunda.
Kapanmasaydı hala oynardım. SuddenAttack GX yada yabancı versiyonlarında oynayabilirsin onun dışında PointBlank ve RIP:Final Bullet oyunlarını OYNAMANI tavsiye ederim bunlar dışında Online Savaş oyunu :Robocraft'ı OYNAMANI öneririm.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnşallah >.< kötü bile olsa emeğinle yaparsın en azındanAslında c# eğitimim bitince Zc: Doğaüstü'yü bir MMORPG oyun yapmayı planlıyorum(minecraftdan bağımsız)
Sonuç olarak modelleme yapabiliyorum.
Alan tasarımı yapabiliyorum.
Kodlama bilgim az ama kodlama tecrübemi kimse ile yarıştırmam.
Yaklaşık yarım saatlik bir beklemeden sonra:So üzücü seni de bekliyorum S.K.I.L.L.'e.
Daha bunun patch yapması var. xD
Bi' de yarım saat düşünün.İnşallah >.< kötü bile olsa emeğinle yaparsın en azından
Yaklaşık yarım saatlik bir beklemeden sonra:
![]()
870 dakika çıktı 1404'ü 47'ye bölüp 30 ile çarpınca (işsizimBi' de yarım saat düşünün.![]()
*söyleyecek bir şey bulamadı*870 dakika çıktı 1404'ü 47'ye bölüp 30 ile çarpınca (işsizim) 870 dakika bekleyelim haydi *-*
Karşında benim gibi bir sınaypır yokmuş napalım *-* (karşı takımın sınaypırlarını alamasam da normal oyuncularını çok rahat alıyorum scoutlara headshot atmak güzel bir hisTf2 de 142 kill 11 death. Soldierde.Zurincik'e buradan meydan okuyorum.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bazı insanların hayatını özetledi ve benim bazı maçlarımıBazen,oyunda çoşmuş gibi hissedersin kendini.. karşındakiler eziktir.!
S4'ün zıplama olayını tam çözemedim :8 kısaca oyunu çözemedim yoksa yani ben yani .s.s.s
Tama, yeter fazla abartmayın o kadar iyi reflekslere sahipseniz S4League sDM'Ye bekliyorum![]()
Hızlı oyunları oynayamazsınız siz biz hızlı oyunları oynayabilen nadir insanlardanız bir de üstüne TPS olunca.S4'ün zıplama olayını tam çözemedim :8 kısaca oyunu çözemedim yoksa yani ben yani .s.s.s
Sonra oradan noobun teki gelicek gel ws diyecek.
Tama, yeter fazla abartmayın o kadar iyi reflekslere sahipseniz S4League sDM'Ye bekliyorum![]()