FPS Oyunlarında İyi Oynamak

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Wolfteam oynuyordum 4 sene felan önce.(abiler basmadan,nakit ile oyun kazanılmadan önce)
Sebebi ise değişik bir şeylerin olmasıydı.
Hani strateji geliştirirdik,hayalet için ses kasardık,bomba için plan kurardık.Şurdan şu kurt gelir diye hesap yapardık.
Farklı bir FPS olduğu için seviyordum.
Sondan oyun bozuldu bıraktım tabi.
Farklı bir FPS oyunu varsa söyleyin de takılıyım,diğer shooterler birbirinin kopyası.
Bende oynuyordum, aynı senin dediklerin olduktan sonra bıraktım.
Onu bırakınca SuddenAttack diye WolfTeama benzer güzel bir oyuna geçtim Vampir falan filan vardı oyunda.
Kapanmasaydı hala oynardım. SuddenAttack GX yada yabancı versiyonlarında oynayabilirsin onun dışında PointBlank ve RIP:Final Bullet oyunlarını OYNAMANI tavsiye ederim bunlar dışında Online Savaş oyunu :Robocraft'ı OYNAMANI öneririm.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onu bırakınca SuddenAttack diye WolfTeama benzer güzel bir oyuna(SuddenAttack) Ä geçtim Vampir falan filan vardı oyunda.
Kapanmasaydı hala oynardım. SuddenAttack GX yada yabancı versiyonlarında oynayabilirsin onun dışında PointBlank ve RIP:Final Bullet oyunlarını OYNAMANI tavsiye ederim bunlar dışında Online Savaş oyunu :Robocraft'ı OYNAMANI öneririm.

Robocraft güzel ama belirli bir yerden sonra sıkıyor (oraya gelene kadar bırakamıyorsun ama :p).O yerde herkes çok op olmuş oluyor herkesten tek yiyorsun :( çok sinir bir his.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onu bırakınca SuddenAttack diye WolfTeama benzer güzel bir oyuna geçtim Vampir falan filan vardı oyunda.

R.I.P.: Final Bullet Joygame'nin oyunu olduğuna göre WolfTeam'den farkı yoktur*

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında c# eğitimim bitince Zc: Doğaüstü'yü bir MMORPG oyun yapmayı planlıyorum(minecraftdan bağımsız)
Sonuç olarak modelleme yapabiliyorum.
Alan tasarımı yapabiliyorum.
Kodlama bilgim az ama kodlama tecrübemi kimse ile yarıştırmam.
İnşallah >.< kötü bile olsa emeğinle yaparsın en azından ^_^
So üzücü seni de bekliyorum S.K.I.L.L.'e. :)
Daha bunun patch yapması var. xD
Yaklaşık yarım saatlik bir beklemeden sonra:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tf2 de 142 kill 11 death. Soldierde. :( Zurincik'e buradan meydan okuyorum.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Karşında benim gibi bir sınaypır yokmuş napalım *-* (karşı takımın sınaypırlarını alamasam da normal oyuncularını çok rahat alıyorum scoutlara headshot atmak güzel bir his :D)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bazen,oyunda çoşmuş gibi hissedersin kendini.. karşındakiler eziktir.!

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayende Aim Test Yaparken Ekrana Yumruk Attım Babam Geldi Ne Yaptın dedi Kulağımı Kopardı annem geldi Babamı Polise Şikayet Etti Sonra Amcam Helikopterini Getirdi Polisleri Taradı Bizi Zorla Fransaya Götürdüler Ben yarı Sağır oldum Okula Giderken Bir otobüse Bindim Sonra Bi Amca Benden Sonra Bindi Herkes Ayağı Kalkmamı Bekledi Biri Kalk Kalk Ayıp Terbiyesiz Dedi bende Sağırım Gibi Yaptım Adam Çok Üzüldü Öbür Durak Adamı Ağşağıya Attılar Diğer Duraktada Ben Görüşürüz Diye Çıktım Hadi BB