FTB worldüm.

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sözü aldım yayınlanmazsa heryerden rahatsız ederim biliyorsun :D

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk başlıyacak kişilerden biri benim hani. Direk olarak buraya bi konu açıp gelişmelerimi atarım zaten, biliyorsunki "biz forum kültürünüde iyi biliriz".

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum serileri güzel oluyor. Bize forum yayıncıları da lazım. FTB forumlarında bayağı bir yaygın alan

C6903 cihazımdan gönderildi

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynadığım survival dünyaları paylaştığım bir kaçtane platform var ve ne yazıkki en üşendiğim yer forum. Çok zahmetli geliyor grafikleri ayrı upla index hazırla filan. Ama eğer modlar tarafından konular incelenip faydalı olabilecek konulsr sabit alınırsa ben seve seve yaparım bunu.

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bu konuda yazdıklarım temel mod mantığını anlamış insanlara sadece tasarımlar konusununda bilgi verebilir o konuda bi paylaşım yapmış olurum ama burdaki arkadaşların çoğu "abi o değişme modunun adı neydi" kafasında olduğu için pek bi değeri kalmıyor açıkcası. Sende bende daha önce çook forum gördük köfte farklı ülkelerden ama konsept ne kadar benzerse benzesin türkiyede işler biraz değişiyor.

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Accık öyle sorunlarımoz var. Ama birilerinin ilk adımı atması gerekiyor

C6903 cihazımdan gönderildi

Enginbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birilerinin ilk adımı atması için sen ve senin gibi youtuberların forumlara daha çok ilgi göstemesi gerekiyor işte biliyorsunki bu işler taktir+ilgi=heves orantısı ile ilerliyebiliyor. Birlik olmak lazım.
Yalnız ben burdan aldığım gazla ülke kurarım :D.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Birilerinin ilk adımı atması için sen ve senin gibi youtuberların forumlara daha çok ilgi göstemesi gerekiyor işte biliyorsunki bu işler taktir+ilgi=heves orantısı ile ilerliyebiliyor. Birlik olmak lazım.
Yalnız ben burdan aldığım gazla ülke kurarım :D.

Aynen :D

Azad Aksoy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Save paylaşsan çok mübarek geçer :)[DOUBLEPOST=1389037690,1389037420][/DOUBLEPOST]Pardon aklımda başka bir şey vardı makbule geçer yazcaktım :D