Ğ

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
steam atölyesi? niye direk oyun koyulmuyorda atölye?
Ya şimdi iyice anlatayım. Crysis 3 gibi oyunlar Cryengine adlı şeye 3000 Tl verip oyun yaptırıyorlar. Şimdi bu programı indiriyorsun. Bu program sadece hani grafikleri iyimi gölgelendirmeler nasıl felan filan ona bakmak için kullanılıyor. İsteyen'de indirip bakabiliyor. Yani oyun felan yapılmıyor bunla önüne gelen oyun yapardı o zaman. Sadece harita yapabiliyorsun. Zaten sana yanında bir oyun veriyorlar haritana ordan bakıyorsun. Anladın mi efenim ? Sonrada paylaşıyorsun atölyede oy felan veriyorlar budur.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi iyice anlatayım. Crysis 3 gibi oyunlar Cryengine adlı şeye 3000 Tl verip oyun yaptırıyorlar. Şimdi bu programı indiriyorsun. Bu program sadece hani grafikleri iyimi gölgelendirmeler nasıl felan filan ona bakmak için kullanılıyor. İsteyen'de indirip bakabiliyor. Yani oyun felan yapılmıyor bunla önüne gelen oyun yapardı o zaman. Sadece harita yapabiliyorsun. Zaten sana yanında bir oyun veriyorlar haritana ordan bakıyorsun. Anladın mi efenim ? Sonrada paylaşıyorsun atölyede oy felan veriyorlar budur.

Benim bildiğimde kendi motorunu yapıyorsun :p Hep yapmak istemişimdir :D

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
çok beqenileni falan uygulamaya sokuyorlar mı orion daki gibi?
Çok çok lazım ama. Böyle ATÖLYE adlı kısmı açtığında senin çıkman lazım ayrıca +30000 felan evet oyu gerekiyor. Olumsuz oylarında az olması lazım. Yani "İmkansız..."

O adamlar bu oyun motorunu sadece satın alarak yapmış. Direkt girer zaten.

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler valla sizin eleştirilerinizi dinlemeye niyetim yok eleştirinizi iş bitince söylersiniz. Bizim tek amacımız oyun sektörüne katkı sağlamak ^_^

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşa hemen kötü falan filan demeyin. Yapması iyi ancak öğretim görmesi gerek bu işi ciddi yapıyorsa.