H
hsndmrts_
Ziyaretçi
steam atölyesi? niye direk oyun koyulmuyorda atölye?
Ya şimdi iyice anlatayım. Crysis 3 gibi oyunlar Cryengine adlı şeye 3000 Tl verip oyun yaptırıyorlar. Şimdi bu programı indiriyorsun. Bu program sadece hani grafikleri iyimi gölgelendirmeler nasıl felan filan ona bakmak için kullanılıyor. İsteyen'de indirip bakabiliyor. Yani oyun felan yapılmıyor bunla önüne gelen oyun yapardı o zaman. Sadece harita yapabiliyorsun. Zaten sana yanında bir oyun veriyorlar haritana ordan bakıyorsun. Anladın mi efenim ? Sonrada paylaşıyorsun atölyede oy felan veriyorlar budur.steam atölyesi? niye direk oyun koyulmuyorda atölye?
Ya şimdi iyice anlatayım. Crysis 3 gibi oyunlar Cryengine adlı şeye 3000 Tl verip oyun yaptırıyorlar. Şimdi bu programı indiriyorsun. Bu program sadece hani grafikleri iyimi gölgelendirmeler nasıl felan filan ona bakmak için kullanılıyor. İsteyen'de indirip bakabiliyor. Yani oyun felan yapılmıyor bunla önüne gelen oyun yapardı o zaman. Sadece harita yapabiliyorsun. Zaten sana yanında bir oyun veriyorlar haritana ordan bakıyorsun. Anladın mi efenim ? Sonrada paylaşıyorsun atölyede oy felan veriyorlar budur.
acaba onlarda mı ben şirket kurdum diye başladılar :/@supiii Şirket istiyorsan EA Games, KONAMI, Ubisoft, Crytek, Rockstar games'e falan bak.
Çok çok lazım ama. Böyle ATÖLYE adlı kısmı açtığında senin çıkman lazım ayrıca +30000 felan evet oyu gerekiyor. Olumsuz oylarında az olması lazım. Yani "İmkansız..."çok beqenileni falan uygulamaya sokuyorlar mı orion daki gibi?
adamlar bize para ile test ettiyor gibi bişi?
Oyun sektörünü zarara sokuyorsun. YapmaBeyler valla sizin eleştirilerinizi dinlemeye niyetim yok eleştirinizi iş bitince söylersiniz. Bizim tek amacımız oyun sektörüne katkı sağlamak![]()
Koşmayı öğrenmeden önce yürümeyi öğrenmeliyizOyun sektörünü zarara sokuyorsun. Yapma![]()
Bir oyun 10 kişiden yapılmaz. Crysis 3 adlı oyunda tamamen 450 küsür kişi çalışmıştır. Öyle bir oyun yap camdan atlamayan JB.Koşmayı öğrenmeden önce yürümeyi öğrenmeliyiz![]()