Galandel Krallığı | PMC Anasayfaya Çıktı!

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Galandel Krallığı dağa doğrusu kalesi ColereMC Siege oyunu için tasarlanmış bir haritadır. Öncelikle kısaca bahsedeyim tek başıma ve 3-4 günde bitirdim. Ayrıca önceki konuyu silmek için rapor ettim bu yeni bu sefer konu dağılırsa direk report konuyu dağıtanı. Güzel yorumlarınızı bekliyorum eleştirin.
An itibariyle PMC Ana Sayfada

View Galandel Kingdom by Kaan697 | Turkey | Türkiye

Son düzenleme:

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Berbüt büğünmüdüm :( Her neyse dadlu olmuş C-Siege'de artık 50 kişi görmek lazım bu haritaya karşılık :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sırf mancınıkla oynamak için geleceklerini umuyorum ^^

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Sen buna build mi diyorsun? Kusura bakma ama 5 yaşındaki kardeşim bundan daha iyisini yapar saçma sapan detaylar, gereksiz boşluklar, fazlasıyla kötü olmuş. Bu yapıyı kullanacak olan server 2 güne kapanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. 3-4 gün verdim diyor bir de, ulan yapının çoğu //set ve //wall komutu, sen buna emek mi verdin? Gereksiz konu açmışsın bir de, sanki çok güzel bir şey yapmış gibi.. Berbat ötesi olmuş, Küp Sanatı bölümüne de denetim sistemi gelse de sizin gibi yeteneksiz ve gereksiz insanların özenilmemiş yapılarını görmesek.. Şaka yaptım la çok güzel olmuş eline sağlık :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
EDİTED : Konuyu arkamdan konuşan ve abi diye saydıran birinin açtığını görünce ...

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minas Tirth le Minas morgul karışımı bir şey olmuş:D

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabanı uçan ada ile değiştir güzel olabilir,uçan ada olmasada iyi sadece fikir verdim.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Tabanı uçan ada ile değiştir güzel olabilir,uçan ada olmasada iyi sadece fikir verdim.
Maalesef minecraft yüzünden olamıyor işte. Ben de düşündüm ancak siege oyunu yüzünden altındaki mekan lazım ve yukarı kaldırırsam da 5 blok falan sonra sınır.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen buna build mi diyorsun? Kusura bakma ama 5 yaşındaki kardeşim bundan daha iyisini yapar saçma sapan detaylar, gereksiz boşluklar, fazlasıyla kötü olmuş. Bu yapıyı kullanacak olan server 2 güne kapanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. 3-4 gün verdim diyor bir de, ulan yapının çoğu //set ve //wall komutu, sen buna emek mi verdin? Gereksiz konu açmışsın bir de, sanki çok güzel bir şey yapmış gibi.. Berbat ötesi olmuş, Küp Sanatı bölümüne de denetim sistemi gelse de sizin gibi yeteneksiz ve gereksiz insanların özenilmemiş yapılarını görmesek.. Şaka yaptım la çok güzel olmuş eline sağlık :D
Son 8 kelimeye kadar buna nasıl kapak yapabilirim diye düşündüm.Fakat Şaka yaptım deyince hayallerim yıkıldı mutlu musun 1!':^!!23!!1

Konuyu dağıtmayalım.Güzel olmuş güzel