Galandel Krallığı | PMC Anasayfaya Çıktı!

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece nethertaşı ve "98"'lik taş kullanılmış. Mimari hoş ama block seçimi çok saçma sapan olmuş.

Alper01001

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen buna build mi diyorsun? Kusura bakma ama 5 yaşındaki kardeşim bundan daha iyisini yapar saçma sapan detaylar, gereksiz boşluklar, fazlasıyla kötü olmuş. Bu yapıyı kullanacak olan server 2 güne kapanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. 3-4 gün verdim diyor bir de, ulan yapının çoğu //set ve //wall komutu, sen buna emek mi verdin? Gereksiz konu açmışsın bir de, sanki çok güzel bir şey yapmış gibi.. Berbat ötesi olmuş, Küp Sanatı bölümüne de denetim sistemi gelse de sizin gibi yeteneksiz ve gereksiz insanların özenilmemiş yapılarını görmesek.. Şaka yaptım la çok güzel olmuş eline sağlık :D
İlk okuduğumda kanım dondu özür dilerimim :D

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya birkere şunu söyleyeyim 200 blok falan yok. Hepsini ele bu yapıya uygun 20 blok falan kalıyor. Ben bunların kombinasyonlarını tek tek denedim. Hiçbiri uygun olmuyor. Öncelikle bu bir siege oyunu o yüzden default bloklar kullanmalıyım. Tema da nether tarzı olduğu için buraya rengarenk şeyler yapamam. Ki önceki konudaki tartışmamız yüzünden yapıtı baltaladığın da ortada. Kısacası şu cevabı vereyim daha iyi bir fikrin yoksa hele mimar da değilsin blok seçimime saçma diyemezsin. Hadi iyi günler
Tamam o zaman, süper olmuş hatta ronine bile girebilirsin. Sadece mimarlardan eleştiri kaldırabliyorsan buyursunlar. @Cazza144 @LifeTaker @Tario76

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey değil mi bu ork vs kale savunucularının serverinin haritası.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle olur şimdi anasayfada gezinecek yarına 40 a çıkar. Geçen yapıda da böyle oldu. Anasayfaya çıktıktan sonra gelir gerisi.
Aslında bak var ya hani o gemili map.Ona top ekle.Sadece tanklar ateşleyebilsin topu.Güzel bir siege haritası olur.Gemilerin altında da merdiven olsun.Böylece birbirlerinin gemisine girebilsinler.İstersen hamachi bir sunucu aç.Haritayı kopyala.Ben ne düşündüklerimi yapayım sevmezsen silersin ?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Şey değil mi bu ork vs kale savunucularının serverinin haritası.
Evet
Aslında bak var ya hani o gemili map.Ona top ekle.Sadece tanklar ateşleyebilsin topu.Güzel bir siege haritası olur.Gemilerin altında da merdiven olsun.Böylece birbirlerinin gemisine girebilsinler.İstersen hamachi bir sunucu aç.Haritayı kopyala.Ben ne düşündüklerimi yapayım sevmezsen silersin ?
Bu eski bir proje ve sunucuda kullanma gibi bir planım yok gemi savaşlarını. Ayrıca indirme linki de verdiğim için sunucuda kullanacağımı sanmıyorum.