Ulan Az Kaldı "Kolaysa Sen Yap da Görek" Diyip Rapor Ediyordum !Sen buna build mi diyorsun? Kusura bakma ama 5 yaşındaki kardeşim bundan daha iyisini yapar saçma sapan detaylar, gereksiz boşluklar, fazlasıyla kötü olmuş. Bu yapıyı kullanacak olan server 2 güne kapanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. 3-4 gün verdim diyor bir de, ulan yapının çoğu //set ve //wall komutu, sen buna emek mi verdin? Gereksiz konu açmışsın bir de, sanki çok güzel bir şey yapmış gibi.. Berbat ötesi olmuş, Küp Sanatı bölümüne de denetim sistemi gelse de sizin gibi yeteneksiz ve gereksiz insanların özenilmemiş yapılarını görmesek.. Şaka yaptım la çok güzel olmuş eline sağlık![]()
Ulan Az Kaldı "Kolaysa Sen Yap da Görek" Diyip Rapor Ediyordum !
Ben direk son cümleyi okudum da oradan yırttım. Ama adam azimle yazmış yani.
Aynı düşünceler içindeyim.
Ne agresif adamlarsınızSon 8 kelimeye kadar buna nasıl kapak yapabilirim diye düşündüm.Fakat Şaka yaptım deyince hayallerim yıkıldı mutlu musun 1!':^!!23!!1
Konuyu dağıtmayalım.Güzel olmuş güzel
-,-[DOUBLEPOST=1412271229,1412271178][/DOUBLEPOST]Demek birisi böyle dese savunacaksınız canlarım benim. Hepinizi seviyorum şefkatle doldu içim. Gidip egeye sataşayım da geçsin. Yaşasın kötülük
Yaşasın götülükNe agresif adamlarsınız![]()
Yaşasın götülük
Birtakım bizans oyunları ile aklınızı çeldim muhaahhag*tlük diye okudum kanki
WOWOWOOWOWBirtakım bizans oyunları ile aklınızı çeldim muhaahha
Yani illa gönderme yapıcan bana haaŞimdü ifinim biraz da ekip de (mimar değil biz birbirimize sıkıca kenetlenmiş bir arkadaş ailesiyiz) dalga amaçlı konuşma şeklimiz böyle
He ney nasıl yaniYani illa gönderme yapıcan bana haa(bkz. skype görüşmeleri)
![]()
(bkz.)'a bağladılar bu işin içinden çıkılmaz.Yani illa gönderme yapıcan bana haa(bkz. skype görüşmeleri)
![]()
Neyse kbilememi boşver ironi yapmak istedim yapamadım bu aralar formumda değilimHe ney nasıl yani
Çıktım bitti konunu güncelliyorum pmc de dia veriyorum değerimi bil(bkz.)'a bağladılar bu işin içinden çıkılmaz.
Az daha söyüyodum son anda şaka yaptımı gördümSen buna build mi diyorsun? Kusura bakma ama 5 yaşındaki kardeşim bundan daha iyisini yapar saçma sapan detaylar, gereksiz boşluklar, fazlasıyla kötü olmuş. Bu yapıyı kullanacak olan server 2 güne kapanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. 3-4 gün verdim diyor bir de, ulan yapının çoğu //set ve //wall komutu, sen buna emek mi verdin? Gereksiz konu açmışsın bir de, sanki çok güzel bir şey yapmış gibi.. Berbat ötesi olmuş, Küp Sanatı bölümüne de denetim sistemi gelse de sizin gibi yeteneksiz ve gereksiz insanların özenilmemiş yapılarını görmesek.. Şaka yaptım la çok güzel olmuş eline sağlık![]()