Genellikle +200 çevrimiçi olduğu için öyle yazmıştım.Malum gündüzleri bazen saldırı yediğimizde çöküyor direk toparlanamıyor sunucu 150-200 civarında oluyor.Yalancı çıkmayalım yani sonra+200 az olmus sanki biraz daha fazla genel olarak![]()
Aktif olmayacağımı belirttim birçok kez zaten ben hala öğrenemediysen tekrar söyleyeyim ''Staja gittiğim için aktif olmayacağım''Yönetici skypedan cevap vermiyor
1 Rehber 1 deneme rehber var ikisinin toplam online süresi 3-4 saat sanırım. Küfür hile ve flooddan geçilmiyor.
Oyunda haksızlık var diğer oyunculara cevap bile vermeyen yönetici lovegame 3 vipnin bulunduğu adaya girip 3 adet spawner kurdu kalanını görememem için adadan attıldım.
Skyblok diye gösterilen resimde tamamen alakasız.
Başlamak isteyenlere duyurulur...
Büyük adaya girip skylegend olup çıkmak yasak 10k ada ile legend olan vip ceza almadı.
Aktif olmayacağımı belirttim birçok kez zaten ben hala öğrenemediysen tekrar söyleyeyim ''Staja gittiğim için aktif olmayacağım''
Büyük adaya girip skylegend olup çıkanları buldukça banlıyorum ayrıca.
Birde resimle alakasız derken onuda anlat sana zahmet skyblock spawnını koydum neyi alakasız anlayamadım.
Evet yan hesap kurdu ben verdim SkyLegend'ini geri kendi adası vardı onun daha önceden 20.000 leveldi ayrıca.Adasını sildi diye yetkisini alacak halim yok malesef.
Elimizden geldiğince sizlere yardım etmeye çalışıyoruz.Ada silinince yetki gidiyor normalde siler silmez sizin silmenize gerek yok oyun böyle yazılmış. Ada ki olduğuna inanmıyorum silindiyse tekrar yetki vermişsiniz.
Diğer oyuncularla da ilgilensen keşke
Ada silindiğinde yetki gitmiyor.Yetkiler pluginin bir parçası değil ek kodlamalar yani adam adasını istediği kadar silsede gitmez yetkisi plugin böyle kodlanmamış çünkü plugine bağlı bir özellik değil yetkiler.Ada silinince yetki gidiyor normalde siler silmez sizin silmenize gerek yok oyun böyle yazılmış. Ada ki olduğuna inanmıyorum silindiyse tekrar yetki vermişsiniz.
Diğer oyuncularla da ilgilensen keşke
Diamond Block satın aldılar.
Diamond block satılıyor birçok kişi aldı şuana kadar.