Lovegame
GameOfTurk
- En iyi cevaplar
- 0
En son 3 yıl önceki serverda yetkiliydi o çok geride kalmışsın sen sanırımAtacan a noldu? Yetkilimi hala..
Yazı*
En son 3 yıl önceki serverda yetkiliydi o çok geride kalmışsın sen sanırımAtacan a noldu? Yetkilimi hala..
Yazı*
Şaka yaptı ozaman sjjssjsjdjxEn son 3 yıl önceki serverda yetkiliydi o çok geride kalmışsın sen sanırım.
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1437824178,1437677465][/DOUBLEPOST]Creative açılmıştır![DOUBLEPOST=1437845530][/DOUBLEPOST]- HungerGames çabuk acıkma sorunu düzeltildi!Şaka yaptı ozaman sjjssjsjdjx
Server güzel +
Ben teşekkür ederim sizler sayesindeBu aralar rekor üzerine rekor kırılıyor oyuncu olarak Teşekkürler Lovegame
Gelen SSlere ve videolara bakıp hileleri sunucudan uzaklaştırmaya çalışıyorum elimden geldiğinde.Lovegame ş ey çok güzel ama serverlarda oyuncuların hakkı çok yeniyo ve sen buna hiç engel olmuyorsun.
Skype adresim: Randy1GG banada yollayabilirsin Lovegame meşgul oluyor.işin boş olduğu zaman gir sükrü abi ben aliens80 skypem alienshacker80 ss leri sana attım adam adamı soydu söz veriyom allah çarpsın falan her şey dedi bende inandım keşke inanmasaydım sslerde gayet açık gir bak gereğinin yapılmasını dilerim.
Düzeltildi, teşekkürler.Internet sitesinde sorun var açmıyor