normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hadi arkadaslar gece sabahlicaklar sohbet edelim gelinde konu baslatalim
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
keske sabahlayabilsemHadi arkadaslar gece sabahlicaklar sohbet edelim gelinde konu baslatalim
Sen banyoda degilmiydinkeske sabahlayabilsem
gun cok cabuk geciyor sorun o
sabah kalkiyorum 2 saat sonra hava karariyor.
oo yarin neler yapicam neler l
sunumlardan tutta ingilizce performansi olarak ingilizce sarki soyleyecem vs vs.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
23.00 da olucam ordaSen banyoda degilmiydin
Bence banyoya mobili götürdü ve &40 ihtimalle şarkı açacak %60 ihtimalle de malum görüntüleri açarak ihtiyacını giderecek.Sen banyoda degilmiydin
kendi sirlarini soracaktir buyuk ihtimal.Babam gelip bana ''Yarın senin hakkında sana soru soracağım bilirsen 50 TL vereceğim bilemezsen 1 hafta pc yasak.'' dedi.
Sizce ne yapayım? Ne hakkın da soru soracak? Para için kendi sırlarımı mı satacağım yoksa onurumla kalıp/yalan söyleyip 1 hafta pc siz mi kalacağım?
Gecmisi sildinmi silmediysen soru oBabam gelip bana ''Yarın senin hakkında sana soru soracağım bilirsen 50 TL vereceğim bilemezsen 1 hafta pc yasak.'' dedi.
Sizce ne yapayım? Ne hakkın da soru soracak? Para için kendi sırlarımı mı satacağım yoksa onurumla kalıp/yalan söyleyip 1 hafta pc siz mi kalacağım?
Bu gün Mobile virüs taraması yaptım bir tehdit buldum ve virüs programı yükleyip onu temizlerken geçmişi de temizledim mobilden ayrıca chrome geçmişinde gözüküyor iyi hatırlattın hemen girip sileyim.Gecmisi sildinmi silmediysen soru o
Tecrube konusuyorBu gün Mobile virüs taraması yaptım bir tehdit buldum ve virüs programı yükleyip onu temizlerken geçmişi de temizledim mobilden ayrıca chrome geçmişinde gözüküyor iyi hatırlattın hemen girip sileyim.![]()
Monsuta bu sorum sanaEe neyse arkadaslar sevgili durumlari falan nasil konusalim gece gece cok kisi olmaz zaten
Öhöm... (Burnundan derin bir nefes çeker.)Monsuta bu sorum sana
BekliyorumÖhöm... (Burnundan derin bir nefes çeker.)
Geçen gün çok sessiz sokaklarda arkadaşla ilerlerken... Bekle WC gideyim döndüm mü anlatacağım.![]()