normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Heralde tuvalete dustu
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sokakta/yolda yürürken bir kız gördüğümde girdiğim hava;Bekliyorum
16 - 98 doğumluyum haziran 27'de 17Yasin kacki ?
Sen bilirsinSokakta/yolda yürürken bir kız gördüğümde girdiğim hava;
ben hiç kız mız ile ilgilenmiyorum ve kendime de aramıyorum nedenini sorarsanız ben gay değilim bu namus meselesi hepimiz biliyoruz bir kız ile çıkıldığında ne yapıldığını ve ben ise iyi bir adamım bu yaşta bir kızla çıkıp onun elini dahi tutamam çünkü hakkım yok!Onun daha bu genç yaşta namusunu bir nevi kirletmeye hakkım yok benim!Gansta dinleyince biraz agresifleşiyorum.
Öyle bir anlattın ki aklımda şöyle bir soru geçti ''Senle çıksa hata olmayacak mıydı ki?'' ayrıca o duyguyu iyi bilirim çok fena hissediyorsun ve ardından da hoş bir sıcaklıkla öfke geliyor ve her hatırlayışında yine hiddetleniyorsun az da olsa ama kısa sürede unutuyorsun.Bir kız vardı. Dershanede görmüştüm ilk kez çok göremiyordum onu. Aşırı derecede güzeldi. Yaz tatili geldi dershane bitti ben ona aşık olduğumu tatilde anladım. Günde en az 10 kere fotoğrafına bakmadan duramazdım. Çok özlüyordum. Sonra aynı liseye düştük. Utanıyorum yüzüne bakmaya tabi. Hiç sohbetimiz olmadı onla. Tenefüste çaktırmadan izliyordum onu. Cinsel obje olarak görenlerin başına kötü şeyler geliyordu. Bunların sebebi bendim tabi. Sonra öğrendim ki bu kız hastaymış. Ara sıra bacakları uyuşuyor ve yere düşüyor. Yarım saat falan sonra yerine geliyor bacakları. Üzüldüm tabi. Sonra bunun eskiden biriyle çıktığını öğrendim. Dedim hatadır yapmıştır bir kere. Zaten 1 hafta sürmüş. Sonra biraz daha araştırdım, bu çok kişiyle çıkmış. Dedim hatasız kul olmaz. Çakma Polyanna'lık yapıyorum kendimce. Sonra araştırdım araştırdım, meğer kız peynirmiş. Hani şu tostun arasına konulandan. Kaşar hani. Çıktıklarıyla fingirdeşmeden ayrılmıyormuş. Depresyona girdim. Nasıl unutabilirim bu kızı?
Yeni guzel bir kiz bul gercekten seni sevecek birini deger verebilecegin birini ve dogaldir kizda biriyle cikabilir yani onu sorgula tabi ama niye ciktin diyede sorgulamaBir kız vardı. Dershanede görmüştüm ilk kez çok göremiyordum onu. Aşırı derecede güzeldi. Yaz tatili geldi dershane bitti ben ona aşık olduğumu tatilde anladım. Günde en az 10 kere fotoğrafına bakmadan duramazdım. Çok özlüyordum. Sonra aynı liseye düştük. Utanıyorum yüzüne bakmaya tabi. Hiç sohbetimiz olmadı onla. Tenefüste çaktırmadan izliyordum onu. Cinsel obje olarak görenlerin başına kötü şeyler geliyordu. Bunların sebebi bendim tabi. Sonra öğrendim ki bu kız hastaymış. Ara sıra bacakları uyuşuyor ve yere düşüyor. Yarım saat falan sonra yerine geliyor bacakları. Üzüldüm tabi. Sonra bunun eskiden biriyle çıktığını öğrendim. Dedim hatadır yapmıştır bir kere. Zaten 1 hafta sürmüş. Sonra biraz daha araştırdım, bu çok kişiyle çıkmış. Dedim hatasız kul olmaz. Çakma Polyanna'lık yapıyorum kendimce. Sonra araştırdım araştırdım, meğer kız peynirmiş. Hani şu tostun arasına konulandan. Kaşar hani. Çıktıklarıyla fingirdeşmeden ayrılmıyormuş. Depresyona girdim. Nasıl unutabilirim bu kızı?
İşte bu mesaj beğenilir çok güzel anlattın. B)Yeni guzel bir kiz bul gercekten seni sevecek birini deger verebilecegin birini ve dogaldir kizda biriyle cikabilir yani onu sorgula tabi ama niye ciktin diyede sorgulama
Çıksın isterse 40 kişiyle çıkmış olsun umrumda değil zoruma giden çıkmadın cinsel olaylara dönüşmüş olması.Yeni guzel bir kiz bul gercekten seni sevecek birini deger verebilecegin birini ve dogaldir kizda biriyle cikabilir yani onu sorgula tabi ama niye ciktin diyede sorgulama
Biraz biraz alistim bu durumlara boyum uzun oldugu icin cogu kizi sevemiyorum veya cikamiyorum alistim artikİşte bu mesaj beğenilir çok güzel anlattın. B)
Dedigini pek anlayamadim amaÇıksın isterse 40 kişiyle çıkmış olsun umrumda değil zoruma giden çıkmadın cinsel olaylara dönüşmüş olması.
Kaç kişiyle çıkmış olduğu umrumda değil ki benim. Zoruma giden şey çıkmanın, cinsel ilişkiye dönmüş olması*[DOUBLEPOST=1416173921,1416173866][/DOUBLEPOST]Hadi onları da geçtim ekstra olarak zoruma giden şu. En yakın arkadaşıma yavşadı yahu. Ayıp günah değil mi ya ben de insanım insaf birazDedigini pek anlayamadim ama