Gece sohbet odasi gelin

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç kişiyle çıkmış olduğu umrumda değil ki benim. Zoruma giden şey çıkmanın, cinsel ilişkiye dönmüş olması*[DOUBLEPOST=1416173921,1416173866][/DOUBLEPOST]Hadi onları da geçtim ekstra olarak zoruma giden şu. En yakın arkadaşıma yavşadı yahu. Ayıp günah değil mi ya ben de insanım insaf biraz
Çok fena koyuyor işte o bir bakmışsın az ileride sana yavşamış o zaman ne olacak?

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç kişiyle çıkmış olduğu umrumda değil ki benim. Zoruma giden şey çıkmanın, cinsel ilişkiye dönmüş olması*[DOUBLEPOST=1416173921,1416173866][/DOUBLEPOST]Hadi onları da geçtim ekstra olarak zoruma giden şu. En yakın arkadaşıma yavşadı yahu. Ayıp günah değil mi ya ben de insanım insaf biraz
Simdi bu konuya gelelim kacinci siniftin sen ? Yanlis anlama kizla yasitsin diye dusunuyorum

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde yarından itibaren vizeler başlıyo sohbete ayıracak vakit bulamıyo insan -_-

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayatinda kiz istiyorsan spor yapacaksin voleybol takiminda smacorum mesela cok iyi bir durum hayatim icin

Kesinlikle katılıyorum.
Erkeklerde olması gereken özelliklerden birisi de sertlik
Erkeklerin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İşareti sağlam bir element olan Demirden gelir.
Erkek dediğin sağlam olacak.
Ondan bundan korkarsanız kızlarda sizden geri durur :)
Kas yapın vücut yapın.
En önemlisi asla sigara içmeyin, ondan uzak durun.
Sağlam bir vücut sağlam ciğerlerden gelir
Bundan sonra yapmanız gereken en önemli şey savunma sporuna gitmek.
Bursa'da oturuyorsanız Professional Wrestling eğitimi almanızı öneririm.

Başladım duramam artık.
Kıza laf geldiği zaman sessiz durmayın.
Karşıdakinin de 2 kolu var sizin de 2 kolunuz var.
Kadınlar sessiz duran erkeklerden nefret eder.
Siz sessiz durmaya devam ederseniz cinsel istek geldiği zaman da öle sessizce oturursunuz.
Avlanmayan avlanır.
Bir şeyi olmadığı zaman siz ona verin siz de olmasın onda olsun.
Bir şeyi yere düştüğü zaman yerden alın ona verin.
Duruşunuza dikkat edin ve özellikle ergenliğin verdiği ağır koku, ter kokusu ile birleşince bir zehir oluşur. Her sabah duşunuzu alın. Yine ergenliğin verdiği durumlardan dolayı iç çamaşırınızı her gün değiştirin.
Kadın sizle şakalaşmaya başlayacaktır. Vücudunuza vurarak ve saldırarak keşfetmeye çalışacaktır. Bazı durumlarda ısırdığı bile görülür. Kendinizi çekmeyin, bırakın ne yaparsa yapsın.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum.
Erkeklerde olması gereken özelliklerden birisi de sertlik
Erkeklerin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İşareti sağlam bir element olan Demirden gelir.
Erkek dediğin sağlam olacak.
Ondan bundan korkarsanız kızlarda sizden geri durur :)
Kas yapın vücut yapın.
En önemlisi asla sigara içmeyin, ondan uzak durun.
Sağlam bir vücut sağlam ciğerlerden gelir
Bundan sonra yapmanız gereken en önemli şey savunma sporuna gitmek.
Bursa'da oturuyorsanız Professional Wrestling eğitimi almanızı öneririm.

Başladım duramam artık.
Kıza laf geldiği zaman sessiz durmayın.
Karşıdakinin de 2 kolu var sizin de 2 kolunuz var.
Kadınlar sessiz duran erkeklerden nefret eder.
Siz sessiz durmaya devam ederseniz cinsel istek geldiği zaman da öle sessizce oturursunuz.
Avlanmayan avlanır.
Bir şeyi olmadığı zaman siz ona verin siz de olmasın onda olsun.
Bir şeyi yere düştüğü zaman yerden alın ona verin.
Duruşunuza dikkat edin ve özellikle ergenliğin verdiği ağır koku, ter kokusu ile birleşince bir zehir oluşur. Her sabah duşunuzu alın. Yine ergenliğin verdiği durumlardan dolayı iç çamaşırınızı her gün değiştirin.
Kadın sizle şakalaşmaya başlayacaktır. Vücudunuza vurarak ve saldırarak keşfetmeye çalışacaktır. Bazı durumlarda ısırdığı bile görülür. Kendinizi çekmeyin, bırakın ne yaparsa yapsın.

Cok dogru demissin kizlar ilgili bir nevi canli erkekten hoslanir

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ben kizin yaptigi seylere dedim sana degil

He pardon :'(
O kadarla yetinse yine iyi içki + birası var. Ulan ne güzel kızsın hanım hanımcık olsana gel beni sevsene niye böyle kaşar olup çıkıyorsun anlamıyorum ki

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
He pardon :'(
O kadarla yetinse yine iyi içki + birası var. Ulan ne güzel kızsın hanım hanımcık olsana gel beni sevsene niye böyle kaşar olup çıkıyorsun anlamıyorum ki
İckiye bise demem bende kullandigim icin kardes kafani dagit git spor yap her gun yuru muzik dinle baska kiz elbet bulursun

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İckiye bise demem bende kullandigim icin kardes kafani dagit git spor yap her gun yuru muzik dinle baska kiz elbet bulursun

Umarım bulurum başka türlü unutamam zaten. Spor falan yapıyorum ama net bir yararını görmedim( kaslar dışında :3 ) okulun hentbol takımına da girmeyi düşünüyorum bakalım başka kız bulmayı da pek istemiyorum aslında tekrar aynı şekilde sonuçlanır diye korkuyorum.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Umarım bulurum başka türlü unutamam zaten. Spor falan yapıyorum ama net bir yararını görmedim( kaslar dışında :3 ) okulun hentbol takımına da girmeyi düşünüyorum bakalım başka kız bulmayı da pek istemiyorum aslında tekrar aynı şekilde sonuçlanır diye korkuyorum.
Korkaklikla bir sey yapamazsin bu arada nereliydin ?