Gelecekte 200 Yıl Yaşamak Mümkün Mü?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Düşüncemi öne sürdüm ne var bunda?

Bu güzel bir şey, ben de daha güzel bir şey yapıp böyle bir şeyin olmayacağını; en azından mümkünatının diğer yöntemlere göre çok daha az olduğunu söyledim. Hücreler bölünmezse canlılık durur. Hücre içi canlılığı başka bir şekilde sağlayacaksan orası ayrı tabii.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaçman için 10 dakika veriyorum sana 10 dakika içinde görüş alanımın dışına çıktın çıktın yoksa durumun kötü olacak @Skyles

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar beyinlerinin tamamını kullanıyor. Yoksa hiçbir şey yapamazlardı. Sence Yüce Allah hiç kullanılmayacak bir şey yaratır mı?
Beynimizi Kullanamamamızın Sebebi Allahın Kullanılmayacak Bir Şey Yaratması Değil İnsanların bunu Kullanmayı bilmemesi İnsani Duygular ( Kin , Nefret , Gibi Duygular ) İnsanın Beyin Gelişimini Engeller , Beynimizi Kullanamamızın Sebebi Bizim Aptallığımız :)

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynimizi Kullanamamamızın Sebebi Allahın Kullanılmayacak Bir Şey Yaratması Değil İnsanların bunu Kullanmayı bilmemesi İnsani Duygular ( Kin , Nefret , Gibi Duygular ) İnsanın Beyin Gelişimini Engeller , Beynimizi Kullanamamızın Sebebi Bizim Aptallığımız :)
Bilimsel kanıtım da var; Beynin her bölümü farklı bir iş için kullanılır. Yani %100'ü kullanılır. Einstein'ın beyninin tek farkı sağ - sol bölümler arası iletişimi sağlayan nöronların kuvvetli ve geniş olmasıdır.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kullanmadığımız Organlar;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merak ediyorum şu insankarın %10 kullanıyormuş aynştayn %12 kullanıyormuş kim üretiyor bu saçmalıkları? insan normal bi insan uyurken bile beyninin %35 i aktif %10 kullanmasına dair hiç bi kanıt yok %35 uyurken olmasına bilimsel veriler ve deneyler var saçmalamayın insan beynini istediği kadar kullanır bilim kurguyu gerçekten ayırım
Hayır öyle bir şey yok insan beyninin %100'ünü kullanıyor fakat biz bunun farkında değiliz insanlar beyninin şu kadarını bu kadarını kullanır saçmalıklarını kesin beynimiz kullanılmak için yaratıldı muhteşem ötesi işlevleri bi' kenara atılsın diye değil!

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Goril DNA'sı ile insan DNA'sı %97 aynı
Tabi bu bizim maymunlardan geldiğimizi kanıtlamıyor %3'lük DNA değişimi çok büyük farklılık gösterebilir
Ama şöyle bir şey de var. Tabii bu benim kesinlik bildiren bir bilgim olmandan dediğim bir şey. Eğer Hz.Ademin ve Hz.Havvanın (3 dine göre ilk insanlar) HZ.Ademin kan grubu Arh+ olsa Hz.Havvanın ise Brh- 0 nasıl oluyor veya diğer gruplardan biri ise bir kan grubu eksik oluyor.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ama şöyle bir şey de var. Tabii bu benim kesinlik bildiren bir bilgim olmandan dediğim bir şey. Eğer Hz.Ademin ve Hz.Havvanın (3 dine göre ilk insanlar) HZ.Ademin kan grubu Arh+ olsa Hz.Havvanın ise Brh- 0 nasıl oluyor veya diğer gruplardan biri ise bir kan grubu eksik oluyor.
Git bilim adamlarına sor onu

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Dünyada toplu nüfus kıyımları yapılacağı için çoğumuz uzun süre yaşıyamayacağız ve bu uzun yaşama destekleri özel insanlara verilecek yoksa nüfus ve kıtlık boom