Geometrik Canavarlar Test 0.1 Ben Yaptım !!!!!!!!

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bugün size Unity 3D ile yaptığım oyunu göstereceğim.Oyunun amacı kapsül şeklinde olan canavaları öldürmek Şu an test sürümünde olduğu için canavarlar sınırlı ve hepsini öldürünce yeniden başlamıyor.Resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linkler
Test 0.1:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kapsüller 100 canlı prizmalar 400 candır

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
kardeşimde bu unity ile uğraşıyor güzel olmuş v0.1 için :)
top ile labirent yada zor bir parkur yapabilirsin.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek başıma zor oluyor anlayan bir lazım :D[DOUBLEPOST=1387638788,1387620218][/DOUBLEPOST]GÜNCEL

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynayacak bir ortamda değilim fakat şuanlık için güzel görünüyor.Buna cidden devam edeceksen bir ekip kurman senin için hiç fena olmaz.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirirsen ünlü bir oyun bile olabilir.Bilgisayarımdaki sorundan oynayamadım ama görünüşü güzel.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oynamadım ama kıpırdayan geometrik canavarlar , parkurlar , özel haritalar , birçok silah , online oynama özelliği , zorluk seviyesi , save sistemi gibi özellikler ekleyebilirsin.İngilizcen var ise yabancı bir grup bulabilirsin unity ile ilgilenen.Sonra alan adı alıp bir site açarsanız oyuna özel.Sonra sevenleri olursa steam'e yollarsınız kazanırsa girer steame falan filan.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamadım ama kıpırdayan geometrik canavarlar , parkurlar , özel haritalar , birçok silah , online oynama özelliği , zorluk seviyesi , save sistemi gibi özellikler ekleyebilirsin.İngilizcen var ise yabancı bir grup bulabilirsin unity ile ilgilenen.Sonra alan adı alıp bir site açarsanız oyuna özel.Sonra sevenleri olursa steam'e yollarsınız kazanırsa girer steame falan filan.
Kesinlikle katılıyorum devam böyle, her zaman büyük düşüneceksin, insan istedikten sonra imkansız diye bir şey yok :)