Geometrik Canavarlar Test 0.1 Ben Yaptım !!!!!!!!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında @Cobra1290 'ın da dediği gibi tr.gg'li bir site açmak gibi bir hataya düşmemelisin. Ve oyun belli bir kitleye sahip olmadığı sürece site konusunda fazla ileri gitmemeni öneririm.Dışlanma konusuna gelecek olursak ; 10 yaşındaki birine göre bu forumda ve arkadaş ortamındaki durumuna dayalı olarak kesinlikle çoğu insanı geride bırakacak kapasiten var.Türkiye'de kaç tane 10 yaşındayken 3D Oyun yapan var ? Ben bilgisayarla ilk tanıştığımda 4 yaşındaydım şu an 14 yaşındayım.Ben senin yaşındayken bildiğim tek şey basit html kodları ve javadaki stringlerle yazı yazdırmaktı. Bu kadar ileri gitmene karşın emeğinin karşılığını alman gerek.Kötü eleştirilerden ders almayı öğren ve hepten kötüleme amaçlı eleştirileri de umursama.Açıkçası ben senin arkandayım ; forumda böyle insanların olması beni sevindirdi.Bilgisayar cezam biter bitmez kaçak cevap yazmayı bırakıp bende olağanca sana yardım etmeye çalışacağım.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında @Cobra1290 'ın da dediği gibi tr.gg'li bir site açmak gibi bir hataya düşmemelisin. Ve oyun belli bir kitleye sahip olmadığı sürece site konusunda fazla ileri gitmemeni öneririm.Dışlanma konusuna gelecek olursak ; 10 yaşındaki birine göre bu forumda ve arkadaş ortamındaki durumuna dayalı olarak kesinlikle çoğu insanı geride bırakacak kapasiten var.Türkiye'de kaç tane 10 yaşındayken 3D Oyun yapan var ? Ben bilgisayarla ilk tanıştığımda 4 yaşındaydım şu an 14 yaşındayım.Ben senin yaşındayken bildiğim tek şey basit html kodları ve javadaki stringlerle yazı yazdırmaktı. Bu kadar ileri gitmene karşın emeğinin karşılığını alman gerek.Kötü eleştirilerden ders almayı öğren ve hepten kötüleme amaçlı eleştirileri de umursama.Açıkçası ben senin arkandayım ; forumda böyle insanların olması beni sevindirdi.Bilgisayar cezam biter bitmez kaçak cevap yazmayı bırakıp bende olağanca sana yardım etmeye çalışacağım.
ben sadece oyunun indirmelerini kaybetmemek için bir araya topluyorum

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Acaba oyunun android versiyonunu geliştirebilir miyim?

Tapatalk Gönderisidir...

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyunun dosylarında bir sorun var neyseki scriptleri depolamıştım en kısa sürede sana atarım[DOUBLEPOST=1393166673,1391018346][/DOUBLEPOST]0.3 sürümünün çıkmasına az kaldı açıkları ve bugları söylerseniz düzeltebilirim

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunu oynamadım ama eskiden bende unity ile uğraşmıştım modelleme yapmak falan gerçekten zordu.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vays ben ataşlı mataşlı silahlı oyun yapiom fizikli pc çöküyo :ASD:SA[DOUBLEPOST=1394910698,1394910572][/DOUBLEPOST]edit:ekip olabilirz istersen bende daha 13 yaşınayım :D ve bi kaç oyun yapdım begenmediler silah falanda modeliye bilom acemice

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekip kurarsan eğer çizimleme yapmak için en az bir kişi olmalı bende yapmak istiyorum ama o modellemeleri hiç yapamayacağımı bildiğim için hiç girişmedim. Helal olsun ama sana bu yaşında bu kadar öğrenmişsin ve kullanmaya başlamışsın.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yorumlarınız için teşekkürler ekip işini bilgisayarım tamir olunca düşüneceğim