TheSunLight
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben açamadım Oyunu Pc Açmadı :/ Nası aççam yaaaa
10 yaşındayım dahaMrCrafts Tutoriallermi Anlamadım Neyse... Oyun Güzelmiş Geliştirmeye Devam Çok Güzel +1[DOUBLEPOST=1387808906][/DOUBLEPOST]@AlichosTR Haklı Geliştirmeye Devam Et Bence Ekip Fln Kur @Assteroidd_123[DOUBLEPOST=1387808992][/DOUBLEPOST]7 Mb Boyutuda azmşı Çok iyi Yaa![]()
10 yaşındasın diye kendini kücümseme , Fatih Sultan Mehmet'in kaç yaşında tahta çıktığını biliyormusun sen?Bütün sürümleri ve yenilikleri burdan takip edin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1387889887,1387817147][/DOUBLEPOST]
10 yaşındayım daha
7 Yaşında Çıktı Ama Sonra Babasına Emir Verdi Ben Bilmemkaç Yaşıma Gelene Kadar Tahtta Sen Olacaksın Diye...10 yaşındasın diye kendini kücümseme , Fatih Sultan Mehmet'in kaç yaşında tahta çıktığını biliyormusun sen?
ama grup filan kurulursa ben dışlanabilirim10 yaşındasın diye kendini kücümseme , Fatih Sultan Mehmet'in kaç yaşında tahta çıktığını biliyormusun sen?
hayırnokia telefonlardada buna benzer bi oyun vardı diye hatırlıyorum (galiba) ama güzel olmuş emeğine sağlık (bi sorum olacak gamemarker kullanıyormusun?)
hmm tamam
özet:model yapamıyorum![]()
Bütün sürümleri ve yenilikleri burdan takip edin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1387889887,1387817147][/DOUBLEPOST]
10 yaşındayım daha
0.3 yolda bütün özellikleri koyup kombo yapmayı düşünüyorum ...